0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŽRTVA PRITISKA HULIGANA: Odstranjen iz tima zbog tri prsta!

Objavljeno: 23.10.15 u 11:38

Fudbaler Bešiktaša Duško Tošić u poslednje vreme proživljava svojevrsni teror u Istanbulu.

Sezonu nije počeo dobro, sećamo se dva auto gola u samo sedam dana, od kojih jedan u gradskom derbiju protiv Fenerbahčea, koji su započeli crne dane Duška Tošića u Bešiktašu. A sve se nastavilo sa podignuta tri prsta na meču reprezentacije Srbije protiv Albanije u Elbasanu.

Turska publika mu je to uzela za zlo, a sve je otišlo toliko daleko da je nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, Verdera i mnogih drugih klubova odstranjen iz tima Bešiktaša, prenose ‘Novosti’.

Sve to učinjeno je zbog pritisaka od strane navijača, ili bolje reći, huligana. Čak je srpski fudbaler bio žestoko izvređan na jednom od treninga istanbulskog kluba, i to sve pred svojim saigračima.

Uzalud se Tošić branio i pravdao, kod turskih navijača očigledno nema razumevanja za takve stvari. Zbog toga je defanzivac propustio dva poslednja meča Bešiktaša, protiv Rizespora u prvenstvu i sinoć protiv Lokomotive u Moskvi u okviru Lige Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter