1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Partizan treba da se ugleda na Zvezdu

Objavljeno: 22.10.15 u 10:52

Predsednik SD Partizan, Duško Vujošević, uveren je da predstavnici njegovog kluba mogu u mnogome da nauče od „večitog rivala“, Crvene zvezde.

Doskorašnji trener KK Partizan smatra da sistem izbora u Crvenoj zvezdi, u kojem i navijači imaju pravo glasa, odnosno svako ko plaća članarinu klubu, daleko bolji i transparentniji od onog koji se neguje u crno-belom jatu.

– Crvena zvezda ima bolji sistem kod izbora, u kojem se čuje i glas neorganizovanih navijača. Nije to savršen sastem, ali smanjuje mogućnost manipulacije na izborima i mnogo je bolje od ovog što Partizan ima – istakao je Vujošević u razgovoru za Sport.

Ipak, priče na tu temu, smatra on, mogu da sačekaju budući da je u fokusu svih navijača crno-belih večerašnji okršaj u Ligi Evrope sa Atletik Bilbaom.

– U ovom momentu na prvih deset mesta je večerašnja utakmica Partizana sa Atletikom iz Bilbaa, a sve ostalo može da sačeka, pa i opravdane kritike i ostale priče. Ako se ne varam, moji crno-beli imaju šansu da po peti put u novijoj istoriji prezime u nekom jačem kontinentalnom talmičenju kao što je Liga Evrope. Zato ništa ne sme da skrene pažnju i maksimalnu podršku. Sve mora da bude u drugom planu, pa i šta bih ja mogao da pričam – kazao je Vujošević.

0
0

1 Komentara

  1. Ni u jednoj recenici nije izgovorio da Partizan treba da se ugleda na Zvezdu. Drzite se novarskog profesionalizma ne pisite naslove da bi imale sto veci view-a.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter