0
Evropske lige

Foto: STARSPORT

DRULOVIĆ: Određenim igračima falilo ritma, trojicom sam zadovoljan

Objavljeno: 22.10.15 u 22:46

Ljubinko Drulović je u Evropi debitovao porazom od 2:0 od Bilbaa, na svom terenu.

-Kada se izgubi, ne mogu da budem zadovoljan. Ušli smo u meč sa previše respekta, nismo bili kvalitetni u završnici. Bilbao je iskusna ekipa, igra u jakoj ligi i na najbolji način je to pokazao. Generalno, sve je otvoreno i moramo da dignemo glavu. Sve zavisi od nas, u igri smo – rekao je Drulović.

Videlo se da partizan nije kompletan.

-Poznato je da je igralo dosta mladih igrača protiv jakog tima, zbog čega su nam falili iskusniji. Ne mogu da budem nezadovoljan njihovom igrom, jer su dali maksimum. Određenim igračima falilo je ritma pošto su odigrali malo utakmica. Lukić je odigrao odlično i pred njim je lepa budućnost, a zadovoljan sam i igrom Petrovića i Vulićevića.

Partizan i Bilbao dele prvo mesto na tabeli sa šest bodova. po tri imaju Augsburg i AZ Alkmar.

-Možda bi bilo bolje da je u Alkmaru bio remi. Augzburg se vratio u igru i biće neizvesno do kraja. Imamo dva gostovanja i bilo bi dobro da osvojimo bodove u Španiji i Holandiji. Najverovatnije će utakmica protiv Nemaca biti odlučujuća

Trener Atletik Bilbaa Ernesto Valverde istakao je da je njegov tim odigrao savršen meč i da je zasluženo slavio.

-Odigrali smo veoma dobro, imali ozbiljan pristup i dali sve od sebe. Možda smo ranije mogli da postignemo drugi gol, posle kojeg bi sve bilo znatno lakše. Bilo je teško i srećni smo zbog pobede. U potpunosti smo dominirali i ova pobeda će nam puno značiti u nastavku takmičenja-zaključio je Drulović.

Partizan u narednom kolu L grupe Lige Evrope igra za 14 dana protiv istog rivala u Bilbau.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter