3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ UOČI EVROPSKOG DEBIJA: Imamo kvalitet!

Objavljeno: 21.10.15 u 12:58

Novi trener Partizana u četvrtak će debitovati na klupi na klupi Partizana u takmičenju u kom crno-beli za sada imaju maksimalan učinak.

Drulović se odmah po dolasku na klupu Partizana suočio sa velikim problemima, koji će ga pratiti i u predstojećem duelu 3. kola Lige Evrope protiv Atletik Bilbaa.

Povređeni su Darko Brašanac i Marko Jevtović, a pod znakom pitanja su Gregor Balažic, Abubakar Oumaru, Stefan Babović i Saša Ilić. Suspendovan je Aleksandar Subić.

Ipak, i pored svega toga, Ljubinko Drulović je optimista pred dolazak evropskog velikana u Humsku.

– Imamo kvalitet da odigramo dobro, kao i kapacitet za dobar rezultat. Želimo da nastavimo u pravom ritmu posle dve odične utakmice. Možemo da ih iznenadimo i pokušaćemo da odigramo kao jedan. Pobeda bi bila fantastičan, a remi dobar rezultat – rekao je Ljubinko Drulović.

Nepoznanica je u kakvom će sastavu Atletik Bilbao istrčati na teren stadiona u Humskoj, ali Ljubinko Drulović nema dilemu kada se radi o kvalitetu španskog tima.

– Atletik je jedna od najboljih španskih ekipa. Igraju odličan fudbal i kakvom god sastavu da izađu biće veoma opasan rival – dodao je Drulović. 

Pre početka tog meča navijači Partizana će moći da uživaju u predstavi povodom 70 godina postojanja kluba, koja počinje u 17:25h. Utakmica je zakazana za 19 časova.

0
0

3 Komentara

  1. IMAMO KVALITET, SRECA SE ZASLUZUJE, A POZICIJA SE „OSVAJA“ !!! S’ VEROM U BOGA-NAPRED MOJ PARTIZANE, SAMO HRABRO, JAKO I NAJJACE DO POBEDE, ZA GROBARE I SRBIJU, ZA CAST I SLAVU !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter