6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ISMAIL MORINA: Dron u Beogradu je bila osveta Bogdanovu za Đenovu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.15 u 17:55

Britanska produkcija ‘Kopa’ napravila je emisiju posvećenu dronu na utakmici Srbije i Albanije oktobra prošle godine, a sagovornici su bili izazivač incidenta Ismail Morina i kapiten „crnih orlova“ Lorik Cana.

Ismail Morina je na „ostrvu“ izjavio da je dron u Beogradu podigao kao osvetu za paljenje albanske zastave u Đenovi od strane Ivana Bogdanova.

– Shvatio sam da moramo nešto da uradimo. Prvenstveno je ideja bila osveta zbog Đenove, ali zaista nisam želeo da budem uvredljiv, već samo da pokažemo svoj idenditet. Dron sam stavio dva dana pre utakmice, a na dan meča sam prišao crkvi i tamo sam se pripremao. Kada je dron uleteo na stadion bilo je 20 sekundi tišine. Razlog spuštanja drona blizu igrača je bila činjenica da sam želeo da ih ohrabrim kada vide simbol – počeo je priču Ismail Morina i nastavio:

– Hteo sam da izvadim dron sa stadiona, ali to nije bilo moguće. Tada sam zvao prijatelja i rekao mu da moramo da bežimo.

Potom je albanski huligan počeo da priča besmislice o istoriji na Balkanu.

– Mnogo ljudi mi je reklo da su ta tri poena bila moja zasluga, ali se ne slažem sa tim. Uradio sam svoju dužnost. Cilj mi je bio da pokažem mapu etničke Albanije, ne da bismo vraćali teritoriju ili nešto slično, već samo da se pozovemo na istorijske činjenice – rekao je Morina, tvrdeći da su Srbi na Balkan došli posle Albanaca.

Lorik Cana je britanskim medijima istakao da je zahvalan Branislavu Ivanoviću i Aleksandru Kolarovu koji su ih štitili.

Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov su nas štitili, da nisu to uradili, ko zna šta bi bilo. Posle svega toga su nam u svlačionici pretraživali torbe, misleći da smo mi krivi, što nije imalo nikakvog smisla – zaključio je Cana, a prenele su Novosti.

Video produkcije „Kopa“ možete da pogledate ispod teksta:

(Izvor: YouTube/Copa90)

0
0

6 Komentara

  1. Posle potpisa briselskih sporazuma kada se Srbija i konacno odrice svog srca**Kosova i Metohije** mozda ce ga nas veliki vodja nagraditi da terorista bude pocasni gradjanin grada Beograda jer ce uskoro Srbija biti Beograd i okolina, odnosno svesce se u medje beogradskog pasaluka, ako SRBI NE OTVORE OCI I ne sprece dalju izdaju

    0
    0
    Odgovori
  2. Moj tekst je namerno i postavljen da se ne odnosi na temu iz ove priče .Smatram da je tako više upadljiv i doprinosi da se ne zaborave mafijaški poslovi , ali GROX to jetebi teško da shvatiš… oprošteno ti je…

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije glupost, trebalo bi malo da prelistate istoriju. Albanci tj. Arbanasi su starosedeoci Balkanskog poluostrva, tako da jesu dosli pre Srba, tj. Slovena.

    0
    0
    Odgovori
  4. hahah osveta bogdanovu,pa on je jedva docekao da nas opet izbaci i uzme lovu,da bi nalogodavci iz nase najvece rupe okrivili toleta.

    0
    0
    Odgovori
  5. E svakakvih krelaca ima svega mi.Ovaj komentar ‘agenta’ je toliko glup da je sreca sto nema sliku da mu se smejem jos vise.Kakve veze zvezda sa dronom???

    0
    0
    Odgovori
  6. Dokle je stigla zvanična istraga meča OFK C. Zvezda ? Jesu li uzete izjave od Pižona i Dražića- Jeli to isto kao i sa istragom o L O T O- u? Biće pojeo vuk malog vuka-

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter