1
Evropske lige

ALEKSANDAR MITROVIĆ: Golovi su kao droga, želim ih još

Objavljeno: 19.10.15 u 10:15

Reprezentativac Srbije i centarfor Njukasl junajteda, Aleksandar Mitrović bio je strelac u pobedi svog tima nad Noričem od 6:2.

Fudbaleri „Svraka“ preleteli su Norič na svom Sent Džejms Parku, a meč je obeležio fenomelani Vajnaldum koji je postigao čak četiri gola. 

Ipak, u listu strelaca upisao se i doskorašnji fudbaler Anderlehta i bivši napadač Partizana koji je mrežu tresao u 64. minutu meča.

– Uvek je neverovatan osećaj dati gol, ali to je slučaj još više ovde na Sent Džejms Parku. Ne mogu to rečima da opišem, morate da date gol kako biste to osetili. Još ranije sam rekao da su golovi kao droga – ako daš jedan, želiš sve više, tako se ja sada osećam. Nastaviću vredno da radim kako bih davao još golova – rekao je Mitrović koji je već drugo kolo PL zaredom uspeo da se upiše u strelce.

– Bilo mi je potrebno nekoliko utamica, ali srećan sam i ponosan što sam dao gol i što sam čuo kako ga publika slavi. Hvala svim mojim saigračima koji su mi mnogo pomogli od dolaska u klub. Zato sam i izabrao Englesku i Njukasl – fudbal je lep i za igranje i za gledanje, uživam ovde – istakao je 21-godišnji napadač.

Pobeda nad ekipom Noriča za Njukasl je prvi trijumf u sezoni.

– Veliki trijumf za nas, konačno smo pokazali da znamo da igramo dobar fudbal svih 90 minuta. Igrali smo kao pravi tim, uvek sam verovao da smo kvalitetniji nego što smo dosada pokazali. Nismo gubili samopouzdanje ni posle poraza, verovali smo u sebe. Ipak, ovo nije ništa, tek prva pobeda, nastavljamo da radimo kako bi ih bilo više – istakao je popularni Mitrogol.

U narednom kolu Njukasl u lokalnom derbiju gostuje Sanderlendu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter