6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA VODI: Zašto Delije ćute i kome je Božović posvetio gol? (FOTO)

Objavljeno: 17.10.15 u 14:02

Posle prvih 45 minuta na meču 14. kola Superlige Srbije koji se igra na stadionu Kralj Petar I Crvena zvezda golom Marka Grujića vodi protiv Rada sa 1:0.

Prvo poluvreme pored prelepog gola mladog veziste obeležili su i navijači Crvene zvezde koji su iz za sada nepoznatih razloga ćutali sve vreme odnosno nisu pesmom pružali podršku svojim ljubimcima. S obzirom da se na fotografijama koje je zabeležio naš fotoreporter vide transparenti, iako su navodno bili zabranjeni, to je isključeno kao razlog (mada se na fotografijama ne vide barjaci).

Zanimljvio je i da je trener crveno-belih Miodrag Božović pogodak Marka Grujića proslavio pogledom i pozdravom ka nebu, ostaje pitanje kome ga je posvetio.

0
0

6 Komentara

  1. jeste da trenutno zvezda igra dobar fudbal, jeste da je prva ali se toliko niste oglasavali posle ofkane i radnickog iz nisa i treba da budete svesni vase devize **vetar u ledja i kada nema vetra—** —i bez obzira na igre i rezultate drugih klubova -prvenstvo je odluceno jos u prvom kolu rezultatom i utakmicom ofkane i zvezde ***sve je poznato zvezda prva u premijer ligi

    0
    0
    Odgovori
  2. Zahvaljući njemu i Radnik iz Surdulice uspio je da stavi, nadamo se, tačku na priču o Toletu i njegovom uticaju na jedini razlog vašeg postojanja.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedinom Bogu u Srbiji, Aleksandru Vučiću, naravno. On je tu zahvaljujući njemu, Zvezda je prva zahvaljujući AV, Zvezda ima licencu zahvaljujući AV….

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li gledao ti utakmicu,slepcu jedan?Jel Vučić ubio pauka sa 30 metara,umesto Grujića?Jel Vučić promašio vaše penale protiv Čuke ili je bio u telu onog Stankovića iz Surdulice itd.Zvezda je prva jer je 3 klase iznad ostalih i ima najkvalitetniju ekipu.Avi glodarčići,nastavite da plačite i tražirte alibi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter