7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM ZA ZVEZDU: Bivši kapiten dobio spor, prazni kasu kluba

Objavljeno: 17.10.15 u 10:23

Crvena zvezda nikako da se otarasi dugova prema bivšim igračima, a odlukom arbitražnog suda FSS-a dobili su novi problem na tom polju.

Nikola Mijailović već nekoliko meseci unazad ozbiljno ‘ratuje’ sa upravom Crvene zvezde, a sve nakon raskida ugovora sa njim.

To je, pre svega, bila zasluga rukovodstva na čelu sa Zvezdanom Terzićem, kome je Mijailović slao ‘anonimna’ pisma sa akronimima u kojima ga je optuživao za nesavesne radnje u srpskom fudbalu i samoj Crvenoj zvezdi.

Nakon što je Crvena zvezda raskinula ugovor sa svojim tadašnjim kapitenom, ceo slučaj je otišao na sud, a sada je stigla i odluka arbitražnog suda FSS-a koji je presudio da nije moguće raskinuti ugovor u toku sezone, na osnovu Pravilnika o statusu i registraciji igrača.

Odlučeno je da popularni ‘Džoni’ ima i dalje važeći ugovor sa crveno-belima sve do 30. juna 2016. godine, prenosi ‘Žurnal’.

Crvena zvezda će u skladu sa ovom odlukom morati da Mijailović isplati sva zaostala dugovanja, kako ne bi došlo do novih tužbi i ugrožavanja, pre svega, evro-licence.

0
0

7 Komentara

    • Šta će njemu da poručuješ,zar ne vidiš da je klasičan idiot.Lupa gluposti i sam se smeje jer je jedino njemu i smešno.Dečko je neuračunljiv 100%.

      0
      0
      Odgovori
    • Prskali smo mi po bedi 12.Septembra,opet ćemo 30.Oktobra,samo u košarci a na proleće još dva prskanja po bedi u fudbalu i par puta u košarci i kao šlag na tortu,igranje u LŠ i EL.

      0
      0
      Odgovori
  1. BIVSI kapiten VAS GASI, a BIVSE LEGENDE KLUBA-KRADU DO IZNEMOGLOSTI (posto vam je „budzet“ neogranicen, bar do -60 000 000 e.)!!! SAH, MAT, KATANAC NA BLUDNICU !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter