12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENIO ODLUKU: Terzić ne napušta Zvezdu?

Objavljeno: 16.10.15 u 09:53

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, po svoj prilici promenio je svoju odluku i čini se ipak neće napustiti klub, uprkos činjenici da je podneo ostavku i nekoliko puta javno govorio da se povlači iz kluba.

Naime, prvi čovek fudbalske sekcije trofejnog kluba, u razgovoru za RTS, izjavio da više „nije siguran“ da li će ostati u taboru crveno-belih jer, kako navodi, „to ne zna ni on“.

– Ne znam ni ja odgovor da li ću ostati u Zvezdi. Bio sam ubeđen da ću napustiti klub 5. oktobra, ali kako se niko nije kandidovao za predsednika, ostao sam. Biću tu i dalje, da radim u interesu kluba sve dok ne dobijemo novo rukovodstvo – kazao je Terzić za RTS.

On je naglasio da je klub iz Ljutice Bogdana ispunio sve uslove u smislu plaćanja dugova kako bi zaradio evropsku licencu.

– Mi smo u predviđenom roku poslali UEFA svu potrebnu dokumentaciju i očekujemo da uspešno prođemo ovaj monitoring. Ukupan dug iznosi 3.800.000 evra, deo smo reprogramirali u dogovoru sa bivšim igračima, a deo smo platili, oni koji nisu želeli da se dogovorimo – kaže Terzić.

Prema njegovom mišljenju jedini spas za crveno-bele jeste da postanu redovni učesnici u Ligi šampiona.

– Naš jedini spas za finansijsku konsolidaciju je redovno učešće u Ligi šampiona. I tu smo na dobrom putu. Kad mogu Dinamo, BATE Borisov ili Ludogorec, može i Crvena zvezda – poručio je Zvezdan Terzić.

0
0

12 Komentara

  1. Ma šta kažete? Ma nije moguće! To mora da je novinarska patka. On je čovek od reči. Moji glupi cigojneri, koji ste Vi nojevi. Pa sve je bila farsa za Vas glupe nojeve.

    0
    0
    Odgovori
  2. HTEO SAM DA ZAMOLIM DR.ZVEZDANA TERZIĆA U IME SIMPATIZERA ,NAVIJAČA „“CRVENE ZVEZDE „“DA OSTANE U C. ZVEZDI ,I DA POVUČE OSTAVKU .SAMO TI ZNAŠ KAKO TI JE BILO OVIH DANA U VEZI LICENCE , A TO MNOGI NEZNAJU ILI NEĆE DA ZNAJU ? TVOJU VIZIJU O ZVEZDI , SKAUTING ,MENADŽMENT I ORGANIZACIJU RADA IMAŠ U MALOM PRSTU ! SEM TEBE ZVEZDA TAKVOG NEMA , ZATO TE MOLIMO DA SE VRATIŠ TJ. OSTANEŠ GDE TI JE I MESTO ! DOBRO ZDRAVLJE , NAPRED ZVEZDO !

    0
    0
    Odgovori
    • Matori, potpuno se slazem sa tobom, ubedljivo najvise je pokazao do sada. Ko iole nesto zna o vodjenju sportskog kolektiva u kluba kakav je Crvena Zvezda, jasno mu je da je Terza jedino i pravo resenje u datom trenutku. Pa zamisli te samo kad bi dosla neka nova uprava, prvo sto bi uradila posle nekog vremena dovela bi nekog svog trenerai odma bi poremetila ekipu. Krenuli bi porazi a vratili bi se tamo gde smo bili sve ove godine. Dakle poremetila bi se cela situacija u klubu. Ovako skauting, finansije, logistika, sve je najbolje u poslednjih sedam godina. Pa ako pobedimo u naredna dva meca bice to najbolji start sezone u istoriji kluba, a nekima ni taj podatak, ni ceo ovaj tim (koji ima ogromnu perspektivu) sa vrhunskim trenerom nije dovoljan, jer ne vole Terzica, a zapravo nemaju ni jedan realan razlog da ga ne vole. Nevole ga samo zbog toga sto je bio na poternici. A ja njih pitam da li postoji ijedan posten covek u srpskom fudbalu koji bi uspeo da napravi ovakav start sezone i da oformi ovakav tim sa ovakvim trenerom? Ako ga ima neka ga predloze!

      0
      0
      Odgovori
  3. Crni zvezda ti je kriva što se loše živi u srbiju?Kako se živelo do prije 2-3 godine?Kad je tadic bio na vlast kako se tad živelo?

    0
    0
    Odgovori
  4. Crni zvezda ti je kriva što se loše živi u srbiju?Kako se živelo do prije 2-3 godine?Kad je tadic bio na vlast kako se tad živelo?

    0
    0
    Odgovori
  5. bravo Terzo majstore i treba da ostanes i da lepo vodis nasu Zvezdu na krov evropskog fudbala i lepo sebi sredis imidz srpskog rummenigeja!
    Zvezda Šampioooon!

    0
    0
    Odgovori
    • E moj sine Dare mnogo košta ovu Jadnu Srbiju i ovaj napaćen opljačkan narod, a koliko li će nas tek koštati Zvezda samo bog jaki zna, znaš imao sam jednog kolegu kome se sin zvao isto kao i ti i kada mu sin beše u vojsci on pošalje pismo ocu u kome piše **Dragi tata, znaš da sam pušač pošalji mi malo pare**a tata odgovara *sine Dare ku.ac pare za cigare**—nema para –tako i mi u Srbiji živimo zbog naše**Zvezde**

      0
      0
      Odgovori
  6. Ma bre pustite, to je stara lopužara, sve što radi, radi smišljeno, vidite čovek pun kao brod, vlasnik kluba, skoro delio premije,sada opet po 5000 evra, ma pustite čoveka neka radi – dugovanja pa šta ima veze, dugovanja ionako on neće i nema nameru da plati jer čovek ume da prolongira otplate istih, ljudi na vlasti njegovi i klub normalno napreduje, -batice ima se može se — e jadan li sport i fudbal i država i narod/beda i sirotinja/ sa ovakvim ljudima, e moja Srbijo imaš li oči da progledaš,imaš li uši da čuješ, ima li neko mu.a u ovoj napaćenoj zemlji da kaže STOP pljačkanju, kriminalu, mafiji

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter