4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE U HUMSKOJ: Partizan će konačno dobiti sportskog direktora!

Objavljeno: 15.10.15 u 20:09

Posle dužeg vremena bez funkcije sportskog direktora, ova pozicija ponovo će biti aktivirana u Partizanu.

Sportski direktor dugo je bio spona između stručnog štaba i uprave kluba. Poslednji je tu funkciju obavljao Dragan Ćirić, ali je on veoma kratko ostao na toj poziciji. Sada bi to mesto moglo ponovo biti aktivirano, potvrdio je predsednik Partizana Zoran Popović.

– Poznato je da Partizan ima upražnjeno mesto sportskog direktora i u poslednja dva meseca intentzivno radimo na rešenju tog pitanja. Danas smo odlučili da u narednih desetak dana održimo sednicu Upravnog odbora sa tom tačkom dnevnog reda i iznesemo predlog za tu funkciju. Naravno, ja ne znam da li ćemo tada moći da ga postavimo, ali znamo svi da je to mesto potrebno, kako bi se postizali adekvatni rezultati – objasnio je Zoran Popović.

Ono što nije umeo da objasni jeste učinak Partizana u domaćem šampionatu, u kom već sada zaostaje 11 bodova za Crvenom zvezdom uz utakmicu više.

– Kad je u pitanju domaće prvenstvo, rezultati su neobjašnjivi. Ako pogledamo samo poslednju utakmicu, u kojoj smo u prvih 45 minuta igrali jednu evropsku utakmicu, fenomenalnu u svim fazama, bez greške, gde smo mogli da damo četiri, pet golova, u drugom se isti ti igrači ne prepoznaju i to je za mene neobjašnjivo. Svoj potencijal mi pokazujemo u Evropi, gde ostvarujemo sjaje rezultate, ali nam u domaćem prvenstvu nam ne ide ništa od ruke, ali i nedostaje sreće. Naravno, ne možemo da se vadimo na sreću, ali nadam se da će ovbo današnje rešenje pomoći da se vratimo na put uspeha – istakao je Popović.

On se osvrnuo i na današnje postavljanje Ljubinka Drulovića na mesto šefa stručnog štaba Partizana umesto Zorana Milinkovića.

– Pre svega, želim da se zahvalim Zoranu Milinkoviću na izvanrednom uspehu sa Partizanom, on je ostvario sve ciljeve koje je Upravni odbor pred njega postavio, znači osvojio šampionsku titulu, a onda i direktno ušao u Ligu Evrope. Nažalost, rezultati u domaćem prvenstvu nisu bili zadovoljavajući, pa smo napravili dogovor sa njim o sporazumnom raskidu odnosa i danas na Upravnom odboru postavili Ljubinka Drulovića – izjavio je Popović.

0
0

4 Komentara

  1. brajko 15. Oct 2015. 20:33
    Sns lopovi unistise Partizan i Srbiju…jedino musavci i njihov vodja profitiraju

    —————-
    Tacno tako …sns je najvece zlo u ovom milenijumu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo i prvo on nije osvojio titulu već Nikolić koga ste ti i Vazura i Vučelić smenuli. Drugo njega je i glavom i bradom ubio Stefan Babović, ako i Drulović bude morao da ga stavlja u ekipu proćiće kao Milinković. Zato niste postavili Veljka Paunovića jer nije hteo da pristane da mu drugi sastavljaju tim. Treće Loteksu bliži ti se ćorka jer si pod istragom jedino ako te spasi ,,Zet,, Selaković,vrdao si iz jedne u drugu vlast,došlo vreme da okaješ grehe. Bar Mi iz loznice znamo ko si i kakav si.

    0
    0
    Odgovori
  3. A sta ste cekali do sada,je li,skoro godinu dana posto je otisao ciric i kad je bilo najbitnije u letnjem prelaznom roku nije bilo coveka iz struke u upravi?Jel se vodja smilovao konacno?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter