5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEĆE MU BITI NIMALO LAKO: Šta Partizan očekuje od Drulovića!?

Objavljeno: 15.10.15 u 16:43

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da se od novog trenera Ljubinka Drulovića očekuje da se bori za titulu. 

Drulović će na klupi Partizana zemeniti Zorana Milinkovića, koji je smenjen nakon serije loših rezultata u Superligi ove sezone.

Crno-beli su trenutno u nezavidnoj poziciji u borbi za titulu, pošto imaju 11 bodova manje od vodeće Crvene zvezde, koja ima i utakmicu manje.

– Želeo bih da odam najveće priznanje, od srca čestitam titulu i rezultate u Ligi Evrope Zoranu Milinkoviću. Sa tugom smo se rastali i dali sporazmni raskid. Od Drulovića očekujem da nastavi borbu za titulu. Pokazao je da hoće i sme da se uhvati u probleme – rekao je Vučelić.

Novi trener’ crno-belih’ potpisaće u petak ugovor do juna 2016. godine, uz mogućnost produžetka saradnje.

– Partizan mora da se bori za titulu, ali i na sva tri fronta. Razgovorali smo i sa ostalim kandidatima, ali ne bih ih sada imenovao. Fudbalski savez Makedonije neće praviti probleme, iako su ga želeli. Drulović je bio korektan prema njima – dodao je Vučelić.

0
0

5 Komentara

  1. Sta moze da se ocekuje isti igraci losa atmosfera kako dalje treba jako tako da se izdrzi do polusezone treba se sve baciti akcenat da se u l.e prodje sto dalje i u polusezoni resetovati tim prvenstvo iskoristiti za afirmaciju mladih i izvrsiti selekcija za iducu sezonu zahvaliti se pojedincima na svemu i pustiti ih da idu jer u profi fudbalu nema sazeljenja samo koliko dajes toliko dobijas e sad je problem sto ovaj drulovic ima krakorocan ugovor i za sve su mu vezane ruke jer uprava verovatno trazi zamenu u junu. Nervira me sto nasi bivsi igraci znaju da kritikuju ali kad im se ponudi izvolte pokazite oni nece. Uprava mora da orivoli lakovuca sa saradnika savetnika u organizovanju kluba i dovesti za sportskog dr. Petrica ili tomica treba i milisevica kooptirati u rad kluba svi drugi u jusris za pare smanjivanje duga vracanje stadiona i izgradnju internata e onda se mizemo i necemu nadati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ocekujete titulu od gospodina Drulovica, a imamo 11, verovatno od srede i 12-14 bodova manje od CZ? I ja ocekujem da vi gospodo napustite fotelje naseg voljenog kluba. Zvezda se nije pokazala u Evropi, ali u prvenstvu zato gazi sve redom. Pomirite se da ove godine makar ostanemo medju prva 3 da idemo u Evropu makar. Gospodine Drulovicu, srecno Vam sa upravom!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta god ova uprava ocekuje od trenera,realno je i da trener od njih ocekuje,a to je: KVALITETNO ODRADJEN PRELAZNI ROK. Ne mozete iz neke kuhinje ocekivati da ce vam servirati pasulj, a buraniju ste im doneli za kuvanje. Nadam se da je jasna usporedba. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  4. E VUCELICU VUCELICU, VI NABRLJALI I SADA OCEKUJETE DA DRULOVIC VADI KESTENJE IZ VATRE, TO JE SAMO DOKAZ VASE NESPOSOBNOSTI DO SADA, NISTE VI ZA UPRAVU PARTIZANA, DA MOGU IAKO GROBARI DA VAS PROTERAJU, ODLICNO BI BILO, OVU CETVORKU: VUCELIC,POPOVIC,VAZURA I NEDIC, NJIMA NIJE MESTO U UPRAVI, SAMO NA TRIBINAMA U VREME UTAKMICE, NE ZAMERITE, ALI DEMANTUJTE SVE OVO KVALITETNIM PRELAZNIM ROKOM, ODRADITE GA KAKO TREBA, DOVEDITE VELJKOVICA, KLEA, I SA FOFANOM PRODUZITE UGOVOR, TO STO JE VAZURA NAVEO ZA MILION IPO DA SE DOVEDE NEKO, ETO OVO TROJE ZA DVA MILIONA, NACI CE TE VI VEC I TIH 500 PA DA BUDE ZA UKUPNO DVA MILIONA, KO ZNA HOCETE LI USPETI IVANICA I ZDJELARA DOVESTI, POZDRAV. LJUBINKU SVE NAJBOLJE, BIO SI DOBAR IGRAC,BUDI JOS BOLJI TRENER U PARTIZANU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter