7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNOGORCI ZAMENU ZA BRNOVIĆA TRAŽE U BEOGRADU: Grof Božović kandidat za selektora

Objavljeno: 15.10.15 u 12:31

Po završetku kvalifikacija za Euro 2016 i selektoru fudbalske reprezentacije Crne gore Branku Brnoviću istekao je ugovor sa tamošnjim savezom, ali za sada nije poznato da li će mu biti ponuđeno da ostane na tom mestu.

Uglavnom, podgorički mediji se već bave licitacijom u vezi sa njegovim naslednikom, a zanimljivo je da je jedan od kandidata i aktuelni trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

Istina, spominje se da bi to bila gotovo nemoguća misija pošto popularni Grof ima čvrst ugovor sa srpskim vicešampionom, ali se nade polažu u to što Crvena zvezda ne stoji najbolje finansijski pa bi po njihovom mišljenju zbog toga moglo da dođe do razlaza.

Od domaćih stručnjaka na spisku su još Željko Petrović, koji je bio pomoćnik Dika Advokata u reprezentaciji Srbije, zatim Nikola Rakojević, Miodrag Radulović, Božidar Bandović i Zoran Filipović.

Kada su u pitanju srpski stručnjaci glavni kadidat je Milovan Rajevac koji je već boravio u Podgorici i sumnja se da je tada razgovarao sa predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanom Savićevićem, a znamo da su se ranije spominjali Slaviša Jokanović i Miroslav Đukić.

Prema poslednjim informacijama Crvena zvezda će ipak dobiti evro licencu, a šta kaže o tom ko je kriv za posrtanje srpskih fudbalskih velikana Falji Ramadani pročitajte OVDE.

0
0

7 Komentara

  1. .. .!. XXAAXXAA .!. Nije moguce, da nisu „ukapirali“ da GROF NEMA APSOLUTNO NIKAKVE VEZE I ZASLUGE ZA TRENUTNO „PRVO MESTO“ U DIRIGOVANOJ PREMIJER LIGI SRBIJE..??!!! FK KAIRAT JE MERILO I PRAVI POKAZATELJ NJEGOVOG „TRENERSKOG UMECA“ !!! … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • Majstore Kairat jeste bio pre tri meseca ali nedavno je bio OFK-Bgd /2-0**6-2/ Radnički Niš -gol iz ofsajda , pa prelazi silni iz kec u dva i slično —a tamo na klupi neće biti dr. Poternice da uliće u svlačionice i šamara protivnike, tamo nema AV velikog vodje sa avionom vlade, tamo nema para kao što ovde sada deli /samo nepoznato čije li su i iz kog izvora ih vadi/ za premije dr. Poternica—-činjenica prva je Zverzda ali sa pravilom **vetar u ledja i kad nema vetra**, a to će na svojim ledjima najviše osetiti njeni *poslovni prijatelji-filijale*

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter