4
Domaći fudbal

(PRE)OŠTAR START: Da li je sudija progledao kroz prste igraču Radnika? (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.15 u 17:52

Fudbaleri Radnika i Partizana od 17 sati igraju meč 13. kola Superlige Srbije, a domaći tim je mogao da ostane i sa desetoricom igrača na terenu. 

Naime, u finišu prvog poluvremena, Milan Ćulum je zaista oštro uklizao u noge Alena Stevanovića, nije ni zakačio loptu, ali glavni arbitar nije reagovao.

Inače, crno-beli posle prvih 45 minuta vode sa 2:0, golovima Stevanovića i Božinova.

Pogledajte ovaj oštar start pa procenite da li je Ćulum imao sreće, pošto nije dobio čak ni javnu opomenu.

https://www.youtube.com/watch?v=nyrh7hDpDzE

(Izvor: Youtube/Gagle YT)

0
0

4 Komentara

  1. Majmune ciganski jedi burek mnogo je jeftiniji nego g.vna< koja jedeš. Start nameran vidi se iz vasione a vi ciganske pičketine u usta vas j.ebem to ne vidite. PADA PADA PADA VLADA, PADA VUĆIĆ A VI SE GASIOTE !!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Tacno sam cekao da pocne utakmica pa da kao i svakog puta iz kola u kolo da komentarisem na vase naslove ‘da li je partizan ostecen’ da li je ovo,da li je ono i td,samo da naprave ‘zrtvu’ da je ostecen klub!Pa sudija je tu i gotovo,necete nista promeniti sa time,nikakva odluka nece biti doneta drugacija.Sto ne dizete prasinu na utakmicu Kosova i Albanije u nasoj drzavi?Pozovite navijace da idu na stadion da navijaju za ‘Nase’,Albanija nam stize na Kosovo,a za sta sam ja pod satorima spavao u Bujanovcu 2003,da citam kako je Patlidzan imao ostar start???Smesno jako,i kao da nemate ‘tema’ za naslove..Kada dodje utakmica izmedju Kosova i Albanije,pisacete o coveku koji je navijao za Srbiju na tom mecu,i koji ce biti uhapsen verovatno,a to cu biti ja.Upamtite ovaj tekst,i da ga ne objavite!

    0
    0
    Odgovori
    • Mislim da je klučna rečenica „Tacno sam cekao da pocne utakmica pa da kao i svakog puta iz kola u kolo da komentarisem na vase naslove ‘da li je partizan ostecen’… Koliko je tvoj život jadan i bedan kada ti sediš danima i čekaš ovakve stvari. Kolike ti sine traume vučeš, meni te je iskreno žao. Sreća pa ti je IQ na nivou biljke, i nisi potpuno svestan svoje kratke pameti. Znam da si patio godinama unazad, ali pokušaj da se opustiš malo… Evo tata AV prodao Kosovo i kupio vam titulu. Budi srećan!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter