4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VALERI BOŽINOV: Partizan je familija, i mada ne znam gde je Surdulica, želim trijumf nad Radnikom

Objavljeno: 13.10.15 u 10:24

Fudbaleri Partizana nastavili su posrtaje u domaćoj Superligi, a jaz za prvoplasiranom Crvenom zvezdom produbili su na 12 poena.

Prvu narednu priliku crno-beli imaće već u sredu kada će gostovati fudbalerima Radnika u Surdulici u terminu od 17.00 sati.

Bugarski reprezentativac Valeri Božinov kaže da će on i njegovi saigrači izginuti na terenu kako bi stigli do trijumfa kojim bi se konačno vratili na pobednički kolosek.

– Kako drugačije?! Partizan je veliki klub, Grobari sjajni navijači. Familija! Zajedno živimo za nove uspehe – kaže Božinov, prenosi Sportski žurnal.

On ne krije da ne zna tačno gde se nalazi Surdulica, ali da to ne umanjuje njegovu želju za pobedom.

– Daj Bože da pobedimo! Ne znam tačno gde je Surdulica, ali izuzetno poštujem Radnik, baš kao i sve klubove u Srbiji. Mi smo, ipak, Partizan, uvek idemo na pobedu. Verujem u početak uspešne serije, stalno se pitam: kako blistamo u Evropi protiv top klubova, a ne ide nam na domaćoj sceni? – pita se Božinov i nastavlja:

 – To nije normalno… Crvena zvezda ima 12 bodova više, dobro – to će da se prepolovi, ali… Ne smemo samo da pričamo, moramo da pobeđujemo! – jasan je Bugarin.

0
0

4 Komentara

  1. „..stalno se pitam:kako blistamo u Evropi protiv top klubova, a ne ide nam na domacoj sceni..??…-TO NIJE NORMALNO…“..TACNO, Valeri, TO NIJE NORMALNO, U OVOM TRENUTNO * VAKUM * DRUSTVU NIKOME KO RAZMISLJA SOPSTVENOM GLAVOM, SAMO SEKUNDARCIMA-JESTE, A KOJI DALJE OD DEPONIJA, SMETLISTA I BLAGAJNE FABRICKOG KRUGA FABRIKANTA IM SPINA, LAZI I PREVARE, NISTA VISE NISU NI VIDELI U SVOM TUZNOM I UBOGOM „ZIVOTU“..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Meni brate nije jasno sta ti pises. Meni stvarno deluje da si ti malo premecen. Kakve veze Bozinov i utakmica radnik – partizan ima sa ciganima

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter