0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA EP U-21: Čavrić doneo Srbiji nova tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.15 u 19:30

U trećem meču druge grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj za igrače do 21 godine Srbija je kao gost savladala Litvaniju 2:0 (2:0).

Posle 5:0 u Gornjem Milanovcu, Srbija je sa 2:0 ponovo pobedila slabašnu Litvaniju. Od prvog minuta meča bilo je jasno da će četa Tomislava Sivića osvojiti devet bod, jedino je bilo pitanje kojom će razlikom slaviti. Napadali su „orlići“, a inicijativa im se isplatila u 19. minutu kada je Aleksandar Čavrić primio loptu u šesnaestercu, potom driblingom izbacio rivala i pogodio. Do kraja prvog dela igre naš tim nije stvorio stopostotnu šansu, sve do 45. minuta kada su glavom prvo pokušao Ožegović, potom Jovanović, a loptu u praznu mrežu na kraju poslao Čavrić. Srbija je sa 2:0 otišla na predah.

U drugom poluvrmenu naš tim je bio dosta bolji, već u 52. minutu je pokušao Ožegović, ali je golman Litvanije odbranio. Imao je šansu i Grujić u 73. minutu, kao i Mulić pred sam kraj meča. Ipak, na kraju je ostalo 2:0 za Srbiju.

(Izvor: YouTube/Sports Highlights)

Naš tim posle tri kola ima devet osvojenih bodova i gol razliku 12:0, a isti broj bodova imaju i Italija, Republika Irska i Slovenija, s tim da Irci i Slovenci imaju četriri, odnosno pet odigranih utakmica.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

LITVANIJA – SRBIJA : (0:2)

Strelac:

Čavrić 19, 45.

Stadion: Dariaus ir Gireno. Sudija: Mihail Vilkov (Rusija).

LITVANIJA: Gertmonas – Tručinskas, Čerkauskas, Januševski, Artimavičis – Aleksandravičius, Urbis, Baravski, Romanovski, Stankevičius, Šilkaitas.
SRBIJA – Radunović – Gajić, Veljković, Jovanović, Nastić – Zdjelar, Grujić, Maksimović, Luković (Plavšić),Čavrić (Pavlovski) – Ožegović (Mulić).

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter