0
Evropske lige

PODGREVA VATRU NA OSTRVU: Anćeloti bi voleo u Premijer ligu!

Objavljeno: 12.10.15 u 18:31

Proslavljeni italijanski stručnjak Karlo Anćeloti priznao je da je blizu povratka u trenerske vode i da bi voleo da ponovo radi u Premijer ligi. 

Anćeloti je u maju mesecu nakon raskida saradnje sa Real Madridom odlučio da napravi višemesečnu pauzu zbog zdravstvenih problema, ali je sada blizu povratka na klupu.

– Kao što sam rekao, pauziraću do kraja godine, a onda ću biti ponovo spreman za posao. Iskreno, voleo bih da se još jednom oprobam u Premijer ligi, ali videćemo šta će biti. Osećam da sam blizu povratka, plan je da se vratim u januaru i nadam se da će tako i biti – rekao je Anćeloti. 

Inače, Anćeloti je tokom karijere od engleskih klubova vodio samo Čelsi sa kojim je 2010. godine osvojio titulu i to sa rekordnim brojem golova – 103. Čelsi je jedini klub koji je postigao više od 100 golova u jednoj sezoni Premijer lige i to na čelu sa Anćelotijem.

Italijan je nedavno bio povezivan sa Liverpulom, ali je na “Enfild“ kao dugoročno rešenje stigao Jirgen Klop.

Za sada nema nikakvih spekulacija gde bi Anćeloti mogao da nastavi karijeru, a jasno je da će ova njegova izjava podgrejati ostrvski fudbal. Žozeu Murinju ne cvetaju ruže, Siti će još ovu godinu trpeti Manuela Pelegrinija, a i pitanje je šta će biti sa Van Galom ako i ove godine ne osvoji nijedan trofej…

A Arsenal? Što bi rekao Žoze Murinjo, Arsen Venger je jedini menadžer u Premijer ligi koji ne mora da brine za svoj posao, šta god da se desi. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter