0
Evropske lige

TRI DANA KAMPOVALI: Mesijeve kopačke 10/10 planule kao alva (FOTO)

Objavljeno: 10.10.15 u 17:21

Lionel Mesi je najbolji igrač sa brojem 10 u istoriji fudbala, sa titulom četvrostrukog nosioca Zlatne lopte i sa petom u najavi.

U čast ovog velikog igrača koji ima neprikosnoven uticaj na fudbal, adidas je lansirao limitiranu kolekciju kopački Mesi 10/10, proizvedenu u samo 100 pari. Ova vrsta akcije označava i novu tradiciju Mesi kopački za kolekcionare, koja će se dešavati svakog 10. oktobra.

Za fanove je bilo na raspolaganju 89 pari patika, i to samo u subotu 10.10. u adidas radnji u Barseloni. Kampovanje fanova ispred radnje počelo je tri dana unapred i sve patike su prodate veoma brzo.

Svaki par sadrži jedinstvenu reljefnu kožnu oznaku i serijski broj, po prvi put u istoriji lansiranja patika za fudbal. Kopačke za kolekcionare su dostupne samo kao tačna replika Mesijevog stopala.

402607

Jedan par patika je dobio na poklon lično Mesi, a 10 pari su dobili članovi adidas „Backed by Messi“ kampanje u kojoj Argentinac lično podržava 10 talentovanih mladih fudbalera.

„Interesovanje za kolekciju MESSI15 10/10 je prevazišlo očekivanja. Imali smo ljude koji od srede kampuju ispred prodavnice, a neki su došli iz raznih delova sveta. Nikada nismo videli toliku posvećenost fudbalskoj kopački, ali uz činjenicu da je kreirano samo 100 pari i da nose ime najvećeg fudbalera na svetu, sve ovo ne treba da nas iznenadi“ – izjavila je Olga Berjaga, adidas Retail menadžer iz Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter