5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ZA HOTSPORT: Istina je, odlazim

Objavljeno: 10.10.15 u 10:56

Srpski stručnjak, Nenad Lalatović potvrdio je u razgovoru za HotSport pisanja srpskih medija da je napustio Borac iz Čačka.

On je naveo da se na radikalan korak odlučio jer nije bio u mogućnosti da radi u nefudbalskim uslovima.

 – Istina je to što se piše, dao sam otkaz – počeo je priču Lalatović kojem nije bilo potrebno postavljati dodatna pitanja.

 – Jednostavno, u takvim uslovima se nije moglo raditi. Kada smo poslednji put pričali napomenuo sam da se igračima duguje novac. Uprava im je obećala da će posle prijateljske utakmice sa Bijeljinom isplatiti jednu od pet premija koliko im se duguje. Igrači su tada prekinuli štrajk i odlučili su da igraju meč – kaže Lalatović.

 – Međutim, posle meča čelnici kluba su pogazili svoju reč, igrači onda ponovo nisu želeli da treniraju, a u takvim uslovima kada ekipa štrajkuje na svakih 10, 15 dana, ne može da se radi. Mi smo beležili sjajne rezultate, nikada se u istoriji kluba nije dogodilo da Borac posle 12 kola bude treći na tabeli i ispred Partizana, ali jednostavno, kap je prelila čašu – kazao je Lalatović.

0
0

5 Komentara

  1. Dodji Lale u SVETINJU, da ZAJEDNO SA KIZOM, GLANCAS POBEDNICKE PEHARE U VITRINAMA NAJUSPESNIJEG KLUBA NEZAVISNE R. SRBIJE i ZAJEDNICKIM SNAGAMA „NAPADNETE“ (TI i KIZA) CISCENJE i RIBANJE WC-ea, a i NAPLATU ISTOG, UMESTO BABA-SERA IZRENTIRANIH SA MRAKane od gazde im TERZE…CEKAJU SE JOS COKI i DZONI, DA UGODJAJ BUDE KOMPLETAN !!!… .!. XXAAXXAA .!. ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter