0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PETARDA OMLADINACA ESTONCIMA: Jović i Šaponjić po dva puta u metu, Glavčić jednom (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.15 u 16:37

Reprezentacija Srbije, uzrasta do 19 godina, savladala je Estoniju sa 5:0 (3:0) u meču prvog kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Treneru Branislavu Nikoliću pobedu je doneo tandem večitih rivala koji čine Ivan Šaponjić i Luka Jović. Obojica su se po dva puta upisivala u metu, a jednom je to učinio i Nemanja Glavčić.

Srbija je tri gola dala u razmaku od devet munuta. Mrežu je otključao Jović u 30, pet minuta kasnije pogodio je Glavčić, a za četiri i Šaponjić. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Demoliranje rivala nastavljeno je u nastavku. Šaponjić je drugi put na meč upogodio u 50, a na peti gol se opet, kao i na prethodne, nije dugo čekalo. Već u 55. minutu je bilo 5:0 za naše omladince, Jović je bio precizan sa penala.

izvor svh videa: YouTube, Višekruna TV

Nikolić  je igrao sa ovim sastavom: Mijailović, Stojanović, Zlatković, Šarenac – Senić, Glavčić, Zličić (od 62. Lutovac), Janković (od 29. Jovanović) – Šaponjić, Jović.

Ovo je odlična uvertira pred meč seniora u Albaniji, a pogledajte kako je protekla kontrola stadiona pred večerašnji meč. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter