7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTO UBOD: Ko je najhrabriji – jedan ‘Orao’ pozdravio Albance sa tri prsta! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.15 u 22:55

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Albanije u Elbasanu rezultatom 2:0 (0:0) u pretposlednjem kolu kvalifikacija za EURO 2016, a srpski reprezentativac na poseban način je proslavio prvi pogodak Aleksandra Kolarova. 

Srbija je u nadoknadi vremena sa dva gola pobedila selekciju Albanije, a Duško Tošić je posle pogotka Aleksandra Kolarova podigao tri prsta u zagrljaju svojih saigrača. 

(Izvor: youtube / Domaci filmovi)

Ovde pogledajte fotogaleriju iz Elbasana, kao i kako su reagovali albanski mediji posle bolnog poraza. Takođe, podsetite se kako je jedan ‘Orao’ ‘pozdravio’ Albance na terenu posle gola Kolarova, ali i kako su Srbi slavili pobedu širom regiona i Evrope.

0
0

7 Komentara

  1. Sta imaju Albanci sa tri prste njih to ne pogadja to nikakve veze nema sa njima kao sto ima sa Hrvatima I Bosanskim Muslimanima! Anyway tri prste se drzi spojena simbol pravoslavlja i jedinstva nikako razdvojena!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Tosicu !!! Tako je bre !!! Ajde pronadjite sta je Xhaka rekao Mitrovicu dok je leazao na zemlji, dobru mu se na…o necega… Pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter