1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

UZBUĐENJE RASTE: Premijer Kosova provokativnom izjavom potvrdio prisustvo u Elbasanu!

Objavljeno: 06.10.15 u 12:54

Ostalo je još dva dana do utakmice u Elbasanu između Albanije i Srbije, a ‘igre i igrice’, koje dosežu i do politike se uveliko igraju.

Srpske navijače svakako interesuje hoće li i premijer Srbije Aleksandar Vučić biti prisutan na stadionu, s obzirom da su neki albanski mediji objavili da će on biti ‘vođa srpskih navijača’ ukoliko dođe u Elbasan.

Nisam odlučio da li ću ići, jer čekam da vidim ko će biti prisutan. Sačekaću da dobijem informaciju iz kabineta (premijera Albanije Edija) Rame, pa ću doneti odluku rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Smederevu.

Inače, premijer Kosova Hašim Tači potvrdio je da će u društvu Edija Rame gledati taj meč i dao izjavu prištinskoj televiziji ‘RTV21’ koja se može shvatiti kao provokacija.

– Ukoliko Albanija pobedi, to će biti i pobeda Kosova! – poručio je Tači.

Ulaznice za kvalifikacionu utakmicu fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije u Eljbasanu, u četvrtak 8. oktobra, odavno su rasprodate, pa sada ‘ispod ruke’ jedna ulaznica dostiže cenu od 500 evra. Inače, u redovnoj prodaji karte su koštale 2000 leka, oko 15 evra.

Interesovanje za nabavku karata za ‘Balkanski derbi’ je veliko, a jedna žena se na Tviteru pohvalila da je uspela da je nabavi za cenu od 500 evra, dok je jedan građanin  na svom automobilu ostavio poruku da je spreman da vozilo menja za ulaznicu.

Utakmica se igra u četvrtak od 20:45h na stadionu u Elbasanu. Evo šta je o tome izjavio golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković.

0
0

1 Komentara

  1. To su najbolji drugovi i saradnici naseg velikog vodje KIM -AV-JUNA.Verovatno ce im se i nas vodja pridruziti, jer potpisima u Briselu vise je ucinio za njih i njihov narod-nego za svoj sopstveni narod. Od sporta su napravili najvecu politicku igru i taj fudbalski mec je ustvari uvertira u dalje politicke igre naseg velikog vodje.Jer ce na kraju biti, **cestitam vam bili ste bolji, zelimo vam mnogo uspeha u daljem takmicenju i na kraju povrh svega srdacni zagrljaji sa svojim drugovima, Edijem, Isom, Hasimom i ostalim najblizim saradnicima, mi obicni smrtnici zvani srpsko stanovnistvo cemo biti samo predmet za potkusurivanje i podsmevanje, jer onaj koga smo izabrali da nasa brani i zastiti od takvog zla zvani albanski separatizam i sacuva svoju drzavu u celini je ustvari sa njima,njihov prijatelj, a po onoj narodnoj ***oni njega kamenom on njih hlebom***.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter