0
Evropske lige

HEROJ ‘SAN PAOLA’ NE KRIJE: Sanjam Maradoninu ‘desetku’

Objavljeno: 06.10.15 u 18:31

Fudbaler Napolija Lorenco Insinje rekao je da je još uvek rano govoriti o Skudetu, ali da će učiniti sve da njegova ekipa nastavi sa dobrim partijama i ostani u borbi za titulu.

– Skudeto u Napulju? To bi bio zlatni trenutak za Napoli. Još uvek je rano govoriti o tome, ali ići ćemo do samog kraja. Liga je ove godine dosta ujednačenija nego prethodnih sezona. Fiorentina igra jako dobro, a mi ćemo dati sve od sebe da nastavimo sa dobrim partijama – rekao je Insinje.

On je naglasio da ga veoma zadovoljan izdanjima tima ove sezone, kao i da mu prijaju poređenja sa legendarnim fudbalerom Napolija – Maradonom.

– Veoma sam zadovoljan svojim igrama i igrama celog tima. Retko se desi da dobijete aplauz i od domaćih navijača, kao što smo dobili posle pobede protiv Milana na San Siru. To je samo polazna tačka i još uvek ništa nismo uradili. Prijaju mi poređenja sa Maradonom, ali on je velika legenda i najbolji igrač svih vremena. Lagao bih ako bih rekao da nisam sanjao da nosim desetku Napolija, ali za sada ću tu želju ostaviti po strani – zaključio je 24-godišnji italijanski napadač.

Insinje je ove sezone za Napoli odigrao sedam utakmica i postigao pet golova, a tim iz Napulja trenutno zauzima 6. mesto u šampionatu sa 12 osvojenih bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter