0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Crop - Cesc

FALKAO UVEREN: Čelsi će uspeti da spasi sezonu

Objavljeno: 06.10.15 u 10:10

Napadač Čelsija, Radamel Falkao, veruje da aktuelni šampion Engleske još nije u potpunosti izgubio kompas i da će uspeti da spasi sezonu uprkos očajnim rezultatima na startu sezone.

Nakon uvodnih osam kola Premijer lige, prošlosezonski šampion nalazi se na poražavajućem 16. mestu tabele sa svega osam osvojenih bodova.

Četa Žozea Murinja pobedila je na samo dva meča, a ovog vikenda „Plavci“ su poraženi od Sautemptona sa 3:1.

Falkao, koji je u Čelsi stigao na pozajmicu iz Monaka i koji do sada je upisao tek jedan start u Premijer ligi uz šest ulazaka sa klupe, uprkos poražavajućoj statistici smatra da nisu sve lađe potonule.

– Dobro sam, rastem iz meča u meč i osećam se bolje – rekao je Kolumbiju.

– Iako rezultati za Čelsi nisu najbolji, imamo puno potencijala da preokrenemo situaciju u našu korist – kaže ovaj 29-godišnji igrač.

Iako je ispao iz forme u kojoj se nalazio do pre par sezona, Falkao će predvoditi napada Kolumbije u meču kvalifikacija za SP i susretima sa Peruom i Urugvajem.

Njegov saigrač iz nacionalnog dresa, golman David Ospina kaže da u Kolumbiji niko ne dovodi u pitanje kvalitet Falkaa.

– Mi dobro znamo kakav je Radamel igrač i koliko može na terenu. Mirni smo iako respektujemo Peru i Urugvaj. To su timovi sa kvalitetnim igračima, sa sjajnim spojem mladosti i iskustva – ocenio je Ospina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter