0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Osećam se kao dužnik prema Berluskoniju i Galijaniju!

Objavljeno: 05.10.15 u 08:48

Milan, tim srpskog trenera Siniše Mihajlovića, demoliran je od Napolija 4:0 na „San Siru“, a naš stručnjak priznaje da je ovo bila najgora partija rosonera od kada je on na klupi.

– Izgubili smo od boljeg tima. Moram da čestitam Napoliju, pokazali su da su bolji tim – rekao je Mihajlović posle meča.

Srpski stručnjak smatra da su prevagu na meču napravili napadači Napolija.

– Razliku su napravili njihovi napadači i naša odbrana. Svima nam je žao zbog ovog poraza. Igračima najviše. Ovo je brutalan, ali zaslužen poraz. Posle 0:2 nismo imali snage da odreagujemo na pravi način. Ako želim da vidim polupunu čašu, onda moram da kažem da smo u prvom poluvremenu igrali dobro.

Mediji u Milanu su odmah kritikovali Mihajlovića zbog sastava koji je izveo protiv Napolitanaca, ali se bivši fudbaler Crvene zvezde branio.

– Izveo sam najjači sastav koji sam imao u tom trenutku na raspolaganju. Momci su odigrali dobro prvo poluvreme, ali je brzi gol u drugom delu promenio sve. Napadači Napolija su razbili našu odbranu, falila nam je mirnoća u igri – rekao je Mihajlović.

Trener Milana je istakao i da veliko izvinjenje duguje čelnim ljudima kluba Adrijanu Galijaniju i Silviju Berluskoniju.

– Ne znam. Nisam se još video sa njim. Osećam da sam dužan Berluskoniju i Galijaniju i ceo život ću im biti zahvalan za šansu koju su mi pružili – zaključio je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter