1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVACIJE, APLAUZ, PESME, SUZE: I sve ovo malo je za Saleta kapitena! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.15 u 14:54

Predstava ‘Dobro pamtim sve’, kojom je Partizan obeležio 70. rođendan, oduševila je kako sve prisutne, legende kluba i poznate navijače, tako i Grobare koji su je gledali putem malih ekrana.

Posebno dirljiv momenat bio je trenutak izslaska na scenu kapitena Saše Ilića, koji je momku darivao svoj dres. Propraćen je aplauzom, ovacijama, pesmom, verujemo i suzama. 

Svi prisutni su ustali da pozdrave kapitena, niko nije dobio takav aplauz, a posebno su aktivni bili njegovi saigrači. Naime, malo je falilio da Stefan Babović povede navijanje koliko se uživeo u pevanje pesme o kapitenu…

Izvor: YouTube, underPARTIZAN

Veličanstvena scena, ali ipak, sve je malo za ovakvog asa i čoveka… ikona Partizana, veliki gospodin, majstor fudbala…

Ako ništa drugo, makar zbog njega bi stadion trebalo uvek da je pun, pa i kada sedi na klupi i uđe da odigra nekiliko minuta. Dragocen je svaki njegov sekund na terenu! Priliku da navijači pozdrave momke i nagrade ih za pobedu protiv Augsburga imaće večeras, a TV prenosa i tako neće biti.

Ko je propustio predstavu, obavezno neka je pogleda:

Izvor: YouTube, Voja Radivojević

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter