1
Evropske lige

NEDOSTAJE JOŠ SAMO POTVRDA: Klop stiže na ‘Kop’, ali…

Objavljeno: 05.10.15 u 19:31

Nemački trener Jirgen Klop gotovo sigurno će postati novi menadžer fudbalera Liverpula.

Naime, kako prenose dobro pouzdani izvori sa Ostrva, poput Bi-bi-sija, Klop će postati novi menadžer Liverpula.

Navodno, glavni razlog zbog odugovlačenja jesu Klopovi zahtevi da ima potpunu kontrolu i poslednje ‘da’ pre realizacije bilo kog transfera. 

Prema izvorima Dejli mejla, Klop zna da je njegov prethodnih Brendan Rodžers imao minimalnu kontrolu u transfer politici kluba i da mu je i to otežavalo posao na “Enfildu“.

Klop je spreman za konačno ‘da’ Liverpulu, ‘Enfildu’ i ‘Kopu’, ali kao i uvek, u skladu sa njegovim karakterom, želi iskren odnos i otvorenu saradanju što za njega podrazumeva kontrola u pregovorima u prelaznim rokovima. 

Ovaj izvor podseća na prethodna tri letnja prelazna roka na “Enfildu“ koja su dovela do loših rezultata u poslednje dve do tri godine.

Liverpulovi transferi

 

Istovremeno, Skaj sport, takođe pouzdan ostrvski izvor, navodi da se u Liverpulu nadaju da će do kraja nedelje ozvaničiti dolazak Klopa, ali da su čelnici kluba u kontaktu i sa Karlom Anćelotijom, koji je od letos slobodan na tržištu.

Skaj sport tvrdi da nema trećeg kandidata i da će Liverpul sigurno dovesti jednog od dvojice pomenutih trenera, ali da su šanse mnogo više na strani Jirgena Klopa.

Kome ide Vaš glas?

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter