1
Evrokupovi

Foto: FK Partizan

VIDOVNJAK: Partizanov junak pre meča predvideo i pogodio tačan rezultat u Augzburgu!

Objavljeno: 02.10.15 u 21:47

Verovali ili ne, postoji igrač koji je predvideo rezultat 1:3 kojom je Partizan ostvario istorijsku pobedu u drugom kolu Lige Evrope.

U pitanju je Živko Živković koji je posle pobede u Nemačkoj otkrio svoje ‘vidovite’ sposobnosti.

– Pred utakmicu smo se moj cimer Brašanac i ja dotakli teme rezultata utakmice u Augzburgu. Rekao sam mu: Braš, biće 1:3, ako se ne buniš. Posle utakmice mi je rekao da nisam normalan. Isto tako sam i odmah posle žreba najavio u izjavi za medije da ćemo završiti takmičenje u grupi kao prvi. Za sada sve ide prema planu – otkrio je uz osmeh Partizanov golman.

Stariji Živković u timu Partizana je bio izvrstan na golu Partizana, mnogi su ga zbog toga prozvali ‘hobotnicom’, a posebno važne bile su njegove odbrane na početku drugog poluvremena kada je Partizan uspeo da odoli velikom naletu Augzburga.

– Trebalo bi posle svega smanjiti euforiju. Napravili smo veliku stvar pobedom u Nemačkoj a za to je zaslužen ceo tim. Bukvalno su svi zaslužni kako oni koji su bili na terenu, tako i Saša Ilić i Grbić koji su nam davali pozitivnu energiju pre utakmice. Ovo je veliki uspeh generacije jer je svima jasno da su i holandska i nemačka i španska liga daleko od naše po kvalitetu – rekao je Živković.

Apetiti sada rastu, kako kod navijača, tako i među igračima. Ipak…

– Kada smo krenuli malo ko je verovao da možemo da eliminišemo Steauu i uspeli smo. Nedostajao nam je jedan gol da eliminišemo BATE, a sigurno je da je još manje ljudi očekivalo da savladamo Alkmar i Augzburg. Imamo lepu priliku da stignemo do proleća, ali ne bi trebalo zaboraviti da nas očekuju četiri paklene utakmice do kraja – poručio je Živko Živković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter