6
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

PARTIZAN TRAŽI ODLAGANJE: Crno-beli žele duži odmor od Augsburga pred meč sa Čukom

Objavljeno: 02.10.15 u 12:41

Čelnici kluba iz Humske zatražili su odlaganje meča 12. kola Super lige Srbije, koji u nedelju od 13.00 časova Partizan treba da odigra sa Čukaričkim.

Srpski šampion je sinoć igrao u Auzburgu i ostavrio je drugu pobedu u grupi L Lige Evrope, u kojoj je lider. Crno-belima je potrebno vreme da se igrači oporave, pa su zamilili za odlaganje meča.

Zajednica Super lige je već nekoliko puta izlazila u susret Partizanu, a očekuje se da če odluku doneti tokom današnjeg dana.

Zbog nastupa u Evropi, u kojoj pružaju sjajne partije, i posle ovog gola imaju igrače u timu kola, kao i nominovanog za najboljeg, ali trpi domaće prvenstvo. Već su zabeležili tri poraza i zaostaju za Zvezdom devet bodova…

0
0

6 Komentara

  1. Pojesce vas pakost cigancici!Ko vam je kriv kada ni neki kairat ne mozete da dobijete.Zato vam je tu uvek vuciceva liga da val leci komplekse namestanjem svi ali svih utakmica,posto takav sljam kakav ste vi nikog bez lopovluka ne moze da pobedi! I treba da nam odlze,sta si se ponadao da cemo da kiksnemo opet ,aaa? Sta se plasis podele bodova jellll? 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahaha,najveći šljam u srbiji priča o poštenju,a tu nije ni osnovan,nego u ‘lijepoj vašoj’. Zna se ko je namjestao sve ove godine i ko je titule uzimao na prijateljskim utakmicama kroz sezonu. Zato u evropi svi drijese gaće na vas… Mali klub,svima znan,zagrebački partuzan!

      0
      0
      Odgovori
    • Pa glupane ko vise od vas namesta. Odlazete utakmice kad god vam je po volji , kako ste vozdovac dobili , sta je sa utakmicom u pazaru… i onda mi igramo vucicevu ligu. Mislio sam da je samo Vujosevic glul al izgleda da je to kod vas hronicno

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter