17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NERAZJAŠNJENO: Čiji je stadion Partizana i da li će se zaista graditi novi?!

Objavljeno: 02.10.15 u 23:37

Tvorac ideje novog stadiona FK Partizan Žarko Zečević prokomentarisao je situaciju oko statusa aktuelnog zdanja u Humskoj.

Već nekoliko godina unazad aktuelna je situacija oko vlasništva stadiona u Humskoj na kome već nekoliko decenija svoje utakmice igra Partizan. Nekada stadion JNA i dalje je zvanično u vlasništvu, ali je sve veća prilika da on pređe ‘u ruke’ države.

– Partizan još uvek nije ostao bez stadiona jer je donesena tek prvostepena presuda. Postoji žalba na rešenje i mislim da je ceo slučaj ispolitizovan. Ako se budu poštovale pravne norme, stadion je i dalje Partizanov – prenosi ‘Žurnal’ reči Žarka Zečevića.

Postojale su indicije da bi Partizan mogao da dobije potpuno novi stadion za vreme njegovog bitisanja u klubu, ali su planovi i papiri za tu realizaciju konstantno bili ‘gurani pod tepih’. Sada se pojavljuju nove priče po kojima bi Partizan dobio stadion za vreme izgradnje ‘Beograda na vodi’, piše ‘Žurnal’.

– To su dva procesa koja verujem teku paralelno. Nadam se da će se dok se bude gradio Beograd na vodi, graditi i novi stadion Partizana – potvrdio je Zečević.

0
0

17 Komentara

  1. Da, daaaa , napravice ga za TRIDESET DEVET GODINA. Zeko sram te bilo koga si doveo i u KK i u FK. Nece ni tebi bas sve da se otvara vecno, DOCICE TI GLAVE TI ISTI KOJE SAD GURAS DA UNISTE PARTIZAN, samo polako.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cemu ovolika rasprava,kad se oduvek zna,da je stadion vojni,tzv.JNA a da je raspadom drzave,presao u ruke vojske Srbije.Posto je tada bila politika Slobodana Milosevica i njegovih marioneta,od kojih je jedna sada u rukovodstvu kluba a druga,takodje vrlo uticajna,po imenu Mirko Marjanovic,uradio najvecu prevaru na ovim prostorima,pokusao i zakon da promeni i prepise stadion na ime FK partizan,koji je do tada imao pravo,samo na koriscenje.To je najkriminalnija otimacina u srpskuom sportu i drzavi uopste.

    0
    0
    Odgovori
  3. Gospodine Zečeviću,zauvek dalje ruke od Partizana. Kada god se budeš pojavio na bilo kojoj utakmici bićeš izviždan zato što si doveo garnituru lopova u FK Partizan po Gospodarovom nalogu. Radiš u Gaspromu i daješ bolesniku na samrti infuziju. Idi kod njih. U Partizanu si jeo hleb a sada ga rušiš.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja mislim da se ovo pise samo da bi se pisalo. Niti ce partizanu uzeti stadion , niti treba da mu ga uzmu. Koji ce moj vojsci ili drzavi stadion. Nit imamo vojsku , nit drzavu…

    0
    0
    Odgovori
  5. ps.Zeljko….nemogu vjerovati da ti klub citav zivot nosi ime jedne vojske a da ti i takvi neznate sta to znaci,,za razliku od vas nas stadion je imao svoje ime i koji je u vlasnistvu kluba a ne nekakve vojske,,bez obzira ko ga je pravio bitno je na koga je prepisan,,,,,

    0
    0
    Odgovori
    • A vojska nam se zove Partizan?
      I obavešteni, vojska je prepisala JNA na Partizan, isto kao što je Rajko Mitić onomad prepisan na Zvezdu, samo što tvoj vođa sada pokušava da poništi to. I jedan i drugi su građeni novcem naroda, i grobara i cigana. A za tvoje obaveštenje, dugo ste i vi igrali na JNA…
      Svašta čovek danas može da pročita. Daj ubacite neki kratki IQ test pre ostavljanja komentara. Za ovakve kao Popaj je dovoljan i onaj za uzrast do 5 god… p.s. Ne bi bilo loše ni da se malo opismeni tardRe.

      0
      0
      Odgovori
    • Kao prvo da nije bilo te vojske ti bi bio pod svabskom cizmom i danas, a kao drugo u grbu ti je petokraka i osnovali su ti klub komunisti, koga ti prozivas covece. Budi realan i nas i vas su osnovali crveni..nazalost

      0
      0
      Odgovori
    • Prtizan nije ime vojske,nesrecnice,ti izgleda nemas ni dva razreda osnovne skole.Ko sve pise po ovim forumima….cccc…

      0
      0
      Odgovori
  6. stadion je vojske Srbije koja je stadion nasledila od bivse JNA i tu nema sta da se prica sledi oduzimanje IMENA klubu i BOJA koje nose,,,naravno sve ove godine koje je klub koristio stadion morace da plati VOJSCI pa me zanima bas koji je to dug Partizana,,,sto se tice novog stadiona,, interesuje me ko ce partizanu napraviti novi stadion!!! klubu koji je 30 mil u dugu!! mozda to moze Zecevic samo ako turi ruku u svoj DZep naravno ako ima sta da izvuce!1

    0
    0
    Odgovori
    • Partizan duguje 30 miliona isto kao što tvoja raspala ljubimica duguje 90. Znam da bi ti to za Partizan voleo više nego Zvezda da se oporavi… jbg, šta da ti kažem. Osećaćeš se ovako bedno do kraja svog života, jer taj scenario nećeš da gledaš. Mogu samo da pretpostavim koliko je mučno baciti pogled na Evropska takmičenja i videti gde je veliki partizan koji prihoduje milione eur od transfera i igara u LE, a gde je tvoja raspala ljubimica koja prihoduje milione eura od bolesnih, gladnih i nezbrinutih… Realnost.

      0
      0
      Odgovori
  7. Па Југославија је претеча фудналског клуба велика Србија ! То је несретни краљ променио .

    0
    0
    Odgovori
  8. Fudbalski klub BSK je bio vlasnik zemljišta stadion. Ko je gradio? Narod Srbije.

    Najveći stadion na Balkanu i jedan od najvećih u Evropi, kapacitet preko 30.000 gledalaca je srušen, da bi se gradio JNA, za potrebe kluba JA preteče Partizana.

    A stadion FK Jugoslavija je srušen da bi se pravio stadion cz.

    Ovo ne zna 97% ljudi. Nije bilo u cz revijama

    0
    0
    Odgovori
    • Partizan nema dodirnih tacaka sa ovim stadionom pa jos hoce da mu drzava pravi novi u BG na vodi!Bezobraznije beskucnike nisam video!Jos vam nisu naplacuvali ni kirije a vi bi da otmete stadion!Bezobrazluk!

      0
      0
      Odgovori
    • Југославија је претеча фудбалског клуба Велика Србија ! Несретни краљ променио .

      0
      0
      Odgovori
    • Ostalo još da nacrtam ko je oteo i srušio stadione i celu zemlju narodu Srbije.

      Isti koji uništavaju Partizan iznutra od 1955. Zamerili se franku i realu. Hteli naslove prvaka evrope kao najbolji. Ne može.

      „Stub srbstva“ je oteo fk Jugoslaviji sve stadion, grb, igrače, metnuli samo petokraku da se zna ko vlada Srbima.

      Zamena teza ko su Jugosloveni. Crveni uvek.

      Ovo ne zna 97%. Nije bilo na zvezdinim televizijama

      0
      0
      Odgovori
      • Tebi bas nije mnogo dobro…sigurno su te mnogo tukli kad si bio mali a Zvezda je razbijala partizan u to doba i eto,tebi ostale nesagledive posledice,koje ni stucnjaci u belim mantilima ne mogu da otklone.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter