3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MISLITE DA JE DEBEO? Božinov je rešio da vas razuveri (FOTO)

Objavljeno: 30.09.15 u 12:08

Bugarski napadač Partizana odgovorio je na kritike javnosti čije je mišljenje da mu višak kilograma smeta da pruži partije koje se od njega očekuju.

Bugarski špic nikako nije na svom nivou ove sezone, barem ne na onom na kom se očekuje od nekadašnjeg igrača Juventusa, Mančester Sitija i Fiorentine. Postigao je svega pet golova u domaćem prvenstvu i nijedan u evropskim utakmicama, a bilo ih je sedam do sada.

U javnosti su kolale mnoge priče da ima višak kilograma i da nije fizički spreman za najveće izazove. Međutim, Valeri Božinov se trudi da iznova obaveštava navijače o svojim treninzima, pa se tako posle jednog pohvalio svojom ‘linijom’, uoči meča sa Augzburgom.

Po komentarima bi se reklo da ima potpunu podršku navijača, a ako mu kilaža (više) nije problem, onda bi konačno mogao da zaigra onako kako se očekuje i uveseli navijače Partizana na predstojećem evro-gostovanju, od kog crno-beli imaju velika očekivanja.

0
0

3 Komentara

  1. Bolje malo vise trci i bori se na terenu nego sto se slikas kao starleta. Vidi se da znas i da mozes ali meni se cini da svaku utakmicu igras sa pola gasa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter