5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ŽILE PRED NEMCE: Kad smo prekinuli crni niz, možemo sada sve!

Objavljeno: 29.09.15 u 15:38

Fudbaler Partizana Andrija Živković ističe da crno-beli, posle pobeda nad Voždovcem i AZ Alkmarom, idu na trijumf i protiv Augsburga.

Partizan u četvrtak gostuje nemačkom Augsburgu u utakmici drugog kola Grupe L Lige Evropa. U prvom kolu pobedili su holandski AZ Alkmar sa 3:2, dok je Auzburg izgubio od Atletik Bilbaa sa 1:3.

Trenutno su 16. na tabeli Bundeslige sa četiri boda, imju samo jedan trijumf, uz pet poraza i remi.

– Idemo na pobedu protiv Augsburga. Znamo svi šta je Evropa, čeka nas teška utakmica, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat – rekao je Živković i nastavio:

– Imaju dva vezana poraza, i to nam daje motiv da idemo na pobedu, kao što i idemo na svakoj utakmici. Daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Nismo ih gledali do saad jer smo imali utakmicu sa Voždovcem koja nam je stvarno značila. Misli su nam bile na toj utakmici, a od danas počinjemo da se bavimo Auzburgom – naveo je Živković.

Šampion Srbije je pobedom nad Alkmarom upisao trijumf u Ligi Evropa posle skoro šest godina.

– Prekinuli smo niz od šest godina bez pobede, to smo uspeli da uradimo, tako sve je moguće – zaključio je Živković.

Utakmica između Partizana i Augsburga igra se u četvrtak od 19.00. A neko se pita da li će Oumaru smeti da ponovi nešto što je uradio nedavno?

0
0

5 Komentara

  1. Kako je zinuo, tacno se vidi druzenje sa Božinovim je ostavilo trafa buahahahahah… PFC – PED.RSKI FUDBALSKI KLUB ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj decko prso kao i ova budala sto se prvi javio na komentar.Nije svestan da ce ih Nemci nakantati,kome da preti sa ovim bednim timom.Predlog za sve koji hoce da uznu neku kintu na kladionici 1-1 i 4+.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..NEKOM SVANE NEKAD, A NEKOME-NIKAD, ZATO STO SU UGASENI, (kao npr. KKCZ, a uskoro i FKCZ), ZILE BRATE NAS CRNO-BELI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter