2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOŠEVIĆ: Srbija neće nikoga da moli

Objavljeno: 25.09.15 u 12:48

Najava da će Vladimir Rodić umesto dresa reprezentacija Srbije u budućnosti nositi majicu sa grbom Crne Gore izazvala je reakciju iz naše kuće fudbala.

Kao po običaju kada se dese ovkvi slučajevi oglašava se Savo Milošević, čovek koji je zadužen za A i maldu reprezentaciju Srbije.

– Vladimir Rodić? On nema više pravo da igra za mladu reprezentaciju, a imali smo u planu da ga pozovemo za utakmicu sa Katarom, reč je o selekciji uzrasta do 23 godine, koju ćemo igrati u Malagi u decembru, objasnio je Milošević u izjavi za Sport.

Pored Rodića na tom meču bi trebalo da igraju još neki igrači na koje naš Savez i selektor računaju.

– Hteli smo u tom meču da proverimo i njega i neke druge igrače koji se „pojavljuju”, ali posle svega, mora svakome da bude jasno, Srbija neće nikoga da moli da bi igrao za nju. Onaj ko želi, dobrodošao je, ali sve je stvar individualnog izbora, jasan je potpredsednik FSS.

0
0

2 Komentara

  1. Jeste,jeste Milosevicu bas ste hteli na toj utakmici da ga probate i ja sam cuo za to ,,,,,,ma m..s u p…u m…..u,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Voleo bih da nas Katar nakanta. Cisto da se dozovemo pameti… Igra u reprezentaciji ko vise plati, sramota… zato nikog ni ne molite, jer imate cenovnik usluga… Sramota

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter