8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Ni svetski rekord nam možda ne pomogne zbog sistema takmičenja

Objavljeno: 25.09.15 u 14:10

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović nada se da će crveno-beli nastaviti sa dobrim partijama i da će posle utakmice sa Novim Pazarom upisati osmu pobedu zaredom u Superligi.

– Još jedan ispit za nas, koji moramo da pobedimo, posebno što igramo na našem terenu. Svesni smo da neće biti lako, Novi Pazar nije poklon, ali nadam se da ćemo nastaviti sa trijumfima, rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Crnogorski stručnjak poručio je da ne očekuje da će ekipa pobeđivati stalno, ali da će učiniti sve da forma potraje.

– Očekujem da ćemo neku utakmicu remizirati ili izgubiti jer je statisticki nemoguće pobeđivati stalno. Ne očekujem krizu igre, već da ćemo biti sve spremniji. Trudićemo se da nam forma potraje, možda napravimo i svetski rekord bez poraza, videćemo.. Ipak, 15 bodova prednosti ništa ne garantuje zbog sistema takmičenja, oni se dele i svaka ekipa imaće svoju šansu.

On ističe da je svestan da se od Crvene zvezde očekuju samo pobede.

– Ovo je klub kojeg interesuju samo pobede. Publika je nekad nezadovoljna i kada pobediš uz lošu igru, ali i kada izgubiš i boriš se. Moramo da gledamo sebe i pokušamo da prodižimo seriju, naveo je Božović.

U sastavu za sutrašnji duel biće oporavljeni Aleksandar Luković, koji će zameniti suspendovanog Vukašina Jovanovića.

– Odlučili smo ko će zameniti suspendovanog Srnića i Jovanovića. Luković će predvoditi tim sa kapitenskom trakom, zaključio je Božović.

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se sutra od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

Bivši potpredsednik Crvene zvezde biće prvi kandidat za predsednika FSS, a Luka Jović bi već u januaru mogao da napusti klub i da ode, znate li gde?

0
0

8 Komentara

  1. Baron Tintoreto progovorio hahahahaha, i odmah mu sve smeta. Zovi tvorzica neka izvrsi izmenu pravila, cas posla, samo neka vucic aminuje, pa vi ste bre na vlasti, vama to nije problem. Negde oko nove godine sazovite kvorum i napravite tacno kako vam odgovara i onda se opustite do maja meseca, pa onda udri DOPING PA SVE POBEDITE DO KRAJA, uz pomoz MAZE I MAJA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Opasno je ono sto se desava sa vasom „POLITIKOM KLUBA“, ja ne razumem vase „simbole“, „krstove okrenute naopako“, „lomace“, „vestice na vesalima“, primitivan i NAZADAN nacin razmisljanja, kao i vas jezik LAZI, SPINA, KLEVETE i OSVETE ZA VISEDECENIJSKU DOMINACIJU, BOL I PATNJU KOJU VAM JE NANEO PARTIZAN !!!… .!. XXAAXXAA .!. KO STE VI, KLUB-DEVASTIRAN OD SOPSTVENIH LEGENDI ILI MRTVACNICA…??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Viđi đetića đe meto ruku–i za šta se drži i skriva–jel jado jel ti odgovarao sistem protiv ofkane, protiv radničkog tad se grofčino nijesi oglašavao– sada posle vijetra u leđa od dijest vijesti u novinama tvoje o tebi i zvijezdi su bar osam.A što neko drugi ne bi bio šampion ,dal je tvoja mučenica i vaš brat blizanac samo u crno beloj boji dal su samo oni predodređeni da budu šampioni Ima li drugijeh klubova u ovj zemlji sem vas—da le je u Srbiji najveći greh pobediti Zvezdu i Partizan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter