4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BJEKOVIĆ OPLEO: Krivi su svi, od uprave do igrača, prelaznog roka nije ni bilo!

Objavljeno: 25.09.15 u 10:10

Bivši funkcioner Partizana, Nenad Bjeković, kao i svaki drugi partizanovac, razočran je dešavanjima u Humskoj.

I dok javnost odgovornost vidi mahom u radu (do)sadašnjeg trenera Zorana Milinkovića, Bjeković za katastrofalne rezultate na domaćoj sceni optužuje: sve u ljude u Humskoj.

On je kazao da za saldo od pet trijumfa iz deset utakmica ne može biti kriv samo trener, već odgovornost traži od vrha piramide. Dakle, od nove uprave.

– Spustio bih pojedince na zemlju, da vide gde su došli i čiji dres nose! Nije to ničija prćija da se ponaša kako hoće. Partizan mora da bude iznad svakog pojedinca – rekao je Bjeković za list Sport.

Kao po narodnoj izreci koja kaže da „riba smrdi od glave“, Bjeković prstom upire u čelnike kluba.

– Prelazni rok? Partizan ga ovog leta nije ni imao, niti se ono što je urađeno može okarakterisati pod tim imenom. U klubu kao što je Paritzan to mora da se priprema mesecima, pa i godinu unapred, da postoji ideja, plan, da sesvaki potezu dobro modmeri, odnosno da se isprati igrač koga angažujete… Ne možete da radite tako ozbiljan posao u poslednjim danima prelaznog roka – poručio Bjeković.

Naravno, Bjeković nije želeo da pomiluje ni trenera Milinkovića.

– Krivica trenera postoji i to mora da se kaže! Kapa dole za rezultate u Evropi, ali Partizan ima daleko bolji tim no što pokazuju rezultati u Superligi. Tačnije, ima najbolji tim u Srbiji, a učinak je očajan – podvukao je nekadašnji direktor crno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. ..Sa MRAKane se OSECA OGROMNA KOLICINA NEGATIVNE „ENERGIJE“, koja preti da se PROSIRI i po DEPONIJAMA, SMETLISTIMA i DJUBRISTIMA gde najveci deo svog radnog vremena provode njihovi navijaci i legende kluba..!!! STOP SIRENJU TE NEGATIVNE „ENERGIJE“ ili „ENERGENTA“ PO NASOJ SRBIJI, OSTANITE U PRIRODNIM „OKVIRIMA KOJA VAM OD BOGA PRIPADAJU.. !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter