16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Šta se to dešava sa Partizanom?! Novi šok u Humskoj, odoleo i Rad (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.15 u 20:24

Fudbaleri Partizana napravili su još jedan veliki kiks u ovoj sezoni Superlige Srbije, pošto su u zaostalom meču remizirali sa Radom 1:1 (1:1).

Još jedna vrlo loša utakmica Partizana počela je njihovom inicijativom i sa nekoliko dobrih prilika, ali gola u mreži Rada nije bilo. Najbolju šansu je imao Abubakar Oumaru, ali se slično kao u derbiju protiv Crvene zvezde u odsudnom momentu spetljao i dozvolio čuvaru da stigne da ga izblokira.

Kao i obično u fudbalu, ekipu koja promaši tako zrelu šansu stigla je kazna. Katastrofalnu reakciju odbrane crno-belih na čelu sa Živkom Živkovićem kaznio je Nemanja Vidić i glavom posle kornera zatresao gotovo praznu mrežu.

Međutim, radost ‘građevinara’ nije trajala ni celih 60 sekundi, pošto je na drugoj strani Valeri Božinov snažnim udarcem desnom nogom zatresao mrežu Rada. Bio je to peti gol bugarskog napadača u Superligi Srbije i ukupno u dresu Partizana.

Nešto kasnije veliku priliku propustio je Valeri Božinov, pa se rezultatom 1:1 otišlo na odmor, iako je Partizan imao više od igre. Međutim, uzaludno.

(youtube / TV Srbija)

Zvižduci na poluvremenu bili su najbolja ocena igre aktuelnog šampiona, pa se očekivala velika ofanziva Partizana u nastavku i to je i videla malobrojna publika na stadionu u Humskoj.

Međutim, tragičar drugog poluvremena bio je Valeri Božinov, napadač koji se propisno obrukao za 15 minuta drugog dela igre dok ga u 61. minutu nije zamenio Ivan Šaponjić.

Posle promašaja u prvom poluvremenu, Bugarin je prvo na samo nekoliko metara ispred golmana Rada promašio čitavu loptu, da bi u 55. minutu pogodio prečku iz izuzetno povoljne situacije.

(youtube / Gagle YT)

(youtube / Magic Strike)

Partizan je nastavio da napada, ali je sve to izgledalo jalovo, poput meča sa Radničkim iz Niša pre tri dana. Još jednu fenomenalnu priliku imao je Abubakar Oumaru u 70. minutu, ali je i pored izuzetnog prijema lopte šutirao pravo u danas odličnog golmana Budakovića.

(youtube / Partizan video materijal)

Veoma loš Partizan još jednom je imao inicijativu u prilike tokom meča, ali se u fudbalu računaju samo golovi, a tu su crno-beli ponovo zakazali. Zbog toga sada imaju ogromnih devet bodova zaostatka u odnosu na ‘večitog’ rivala Crvenu zvezdu.

Sa druge strane, Rad je došao po bod u Humsku, bod je i dobio, zbog čega će ‘građevinari’ biti veoma zadovoljni.

0
0

16 Komentara

  1. Ukratko… Živković totalno nepouzdan, kiksira u kontinuitetu ove godine. Stojke, vrati se…Vulićeviċ redovno ispada na drugoj stativi kod centaršuteva, kao da tu nemamo igrača, ali to niko ni da pomene. … Izmene??? Pa danas nije smeo da menja tako rano Božinova… Ko je pažljivo gledao utakmicu, jasno mu je… Suštinu je danas rekao Tumbaković… Prognoza: Uprava napolje… Očigledno će morati da se zakaže nova skupština, uskoro… Samo Stanojević bi ih u ovom trenutku spasao, ali od toga nema ništa. Sve ostalo je uzalud… Da sačekamo rasplet…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sns go*na su kriva za sve. Partizan sampion, igra Evropu, prodaje igrace… i nema para za pojacanja a sekundarci duguju ko Grcka, Evropu nisu videli 10 godina , a zadnji igrac za koga su uzeli dobru lovu bio je Drulic( doduse to je uzeo Dzajka) a doveli 15 pojacanja

    0
    0
    Odgovori
    • Mislim da su DS i SPS go.na kriva za sve.Oni su vas stavljali na poziciju koju nikako ne zaslužujete i gde vam nikad nije ni bilo mesto i sad kad je sve došlo na svome,vama su svi drugi krivi.
      Da ste najbolji,lagao vas neko…

      0
      0
      Odgovori
  3. Živković je ove godine toliko puta kiksirao da više čovek na njega ne može da se osloni. Vulićeviċ redovno kiksira na drugoj stativi kod centaršuteva, a bogami i u igri (npr. protiv AZ, drugi gol

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne desava se nista,znanje je krhko! Bravo za groblja,smanjili su razliku na realnih -9…sa dolaskom jeseni i na JNA je otoplilo.
    P.S.Komentator na Areni,samo sto ne place zbog rezultata.

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se da treba da ide, ali prvo koi treba da ode je „UPRAVA“ sa sve placenim „HULIGANIMA“. Dokle bre vise?!

      0
      0
      Odgovori
    • Nije Kiza kriv za ove smetenjake na terenu.Ovo nije normalno kako ljudi igraju kao da nisu videli loptu gofinama nezna se koji je gori . A Kiza može podnijeti ostsvku da se rješi ovih invalida.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter