2
Domaći fudbal

SL: Partizan na popravnom, Rad se neće predati (SASTAVI)

Objavljeno: 23.09.15 u 08:50

Na programu su danas dva odložena meča 6. kola Superlige Srbije, a derbi se igra u Humskoj gde Partizan dočekuje ekipu Rada.

Dva tima u različitom raspoloženju čekaju duel na Topčiderskom brdu. Partizan je u nedelju pred svojim navijačima remizirao sa Radničkim iz Niša 0:0 i sada ima „minus deset“ bodova u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu, dok je Rad napravio veliko iznenađenje i pobedio Vojvodinu u Novom Sadu 2:1. Zbog toga i trener crno-belih Zoran Milinković poziva na oprez.

– Rad je vrlo dobro ukomponovana ekipa, lep spoj mladosti i iskustva. Kada pogledamo njihov poslednji rezultat i pobedu u Novom Sadu jasno je da će sa svojim ambicijama doći na naš stadion. Najkavlitetniji su u špicu Arsenijević i Veselinović, dobri su u tranziciji i jako dobri u kontranapadima. Na to ćemo morati psebno da obratimo pažnju – rekao je strateg Partizana.

Sa druge strane Milan Milanović smatra da Rad ide u Humsku u lošem trenutku kada bi trebalo da razmišlja o Metalcu.

– Ta utakmica dolazi u najgorem momentu po nas, jer igramo vrlo bitnu utakmicu, verovatno u nedelju, protiv Metalca koja nama dosta znači. Ali, nema biranja, tako se desilo. Ne znam iz kojih razloga baš sada igramo s Partizanom… Naše je da se pripremimo što bolje možemo i da obe utakmice odigramo kako treba – istakao je Milanović.

Tradicija je na strani Partizana, a dovoljno je reći da su crno-beli savladali „građevinare“ u poslednjih osam duela. „Parni valjak“ je „građevinu“ rušio tri puta prošle sezone 2:0 u Humskoj, 4:0 na Vračaru i 1:0 takođe na Vračaru, ali u četvrtfinalu Kupa Srbije.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – RAD 18.30

Stadion: Partizana. Sudija: Srđan Jovanović. Pomoćnici: Vukan Gordić i Goran Stanojević.

PARTIZAN: Ž. Živković – Vulićević, Ćirković, Dornelas, Subić – Jevtović, Babović, Brašanac – A. Živković, Oumaru i Božinov.
RAD: Budaković – Đurić, Maraš, Prljević, Obradović – Trninić, Kolarević, Nenadović, Ljujić, Denić – Arsenijević.

[/stextbox]

U gradu pod Đurđevim brdom od 19  časova će snage odmeriti Jagodina i Vojvodina. Oba kluba u odloženi meč 6. kola Superlige ulaze posle poraza na svom terenu, „ćurani“ su poraženi od Crvene zvezde 3:0, a „stara dama“ od Rada 2:1.

0
0

2 Komentara

  1. „Realni“ jel to opisujes svoju vuckovu zvezdanu.Naravno da se protiv nas niko ne predaje dok ce protiv vas setati po terenu .Ko sme vucicevo mezimce da pobedi pa makar im sto penala svirali I crvenih kartona.Zato idi boledni mozgu lazi sebe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter