4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Humskom se orilo ‘Uprava napolje’, igrači na ‘raportu’ kod Grobara ‘kao pokisli’

Objavljeno: 23.09.15 u 20:49

Fudbaleri Partizana nisu ostvarili pobedu ni na petom meču ovogodišnjeg prvenstva od deset odigranih utakmica, a navijači su dali svoj sud.

Partizan je još jednom odigrao veoma loš meč, a ovog puta pogubna za crno-bele bila je realizacija. Katastrofalno rešavanje ‘poslednjeg pasa’, pre svih Valeri Božinova, koštali su aktuelnog šampiona novog gubitka bodova i velikog zaostatka na tabeli.

Pre utakmice se Humskom orila himna ‘Bože pravde’, a po završetku gromoglasno ‘uprava napolje!’. Neke promene će morati da uslede, to je sada svima jasno, a vreme pred nama će nam dati odgovor i kakva nas dešavanja čekaju.

Do tada, pogledajte kako je sve izgledalo sa terena i atletske staze po završetku meča podno južne tribine:

0
0

4 Komentara

  1. Bas lepo od tate Milije sto je platio transparent za sincinu koji fudbal igra iz ‘ljubavi’,samo odmah je provaljen,jer ono ni jedan normalan navijac Partizana ne bi okacio izuzev ako nema ironicnu poruku.
    Navijaci ne da treba da im zvizde nego treba da ih gadjaju jajima,a gospodu iz uprave treba sacekati kad budu ulazili u njihove luksuzne automobile i isprepucati ih sa vrljikama,pa neka se zale onda njihovom vrhovnom vodji koji ih je postavio tu gde jesu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Igraci stoje ispred „navijaca“! Kojih bre navijaca sportisti stoje ispred narkomana, delikvenata, neskolovanih budala. Sramota!

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo kralju svaka ti je na mestu…
      Danas bre normalan covek ne moze da zaradi za hleb, a oni puni, i posle pricaju kako sve delikvente hapse, koga lazu??

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter