0
Domaći fudbal

NIJE NI HTEO U PARTIZAN: Letošnja želja crno-belih ne želi da menja sredinu

Objavljeno: 22.09.15 u 15:51

Tokom letnjeg prelaznog roka bio je želja Partizana, ali na kraju nije došlo do dogovora pa je Marko Dević ostao u redovima Rubina iz Kazanja.

Prema njegovim rečima njegova želja nije ni bila da napusti klub iz Tatarstana, naprotiv cilj mu je da što duže ostane u Rubinu.

– Razmatram li mogućnosti da odem iz Rubina? Naravno da ne, nema razloga. Ne želim ni da razmatram takve varijante. Imam veliku želju da dugo igram za Rubin. Ovde imam sve moguće uslove i klub će i dalje napredovati, rekao je Dević ruskim medijima.

Nakon devet odigranih kola klub iz Kazanja je tek na 12. mestu ruske Premijer lige sa svega sedam osvojenih bodova odnosno upisao je samo dve pobede uz jedan remi i čak šest poraza.

Pročitajte šta je rekao Zoran Milinković da će se desiti u slučaju da dobije otkaz i ko sve neće moći da igra za crno-bele u sutrašnjem duelu sa Radom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter