5
Evropske lige

FOTO: Crop

DRAMA: Huligani Marselja ‘obesili’ Velabuenu, meč prekinut (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.15 u 09:09

Utakmica Lige 1 između Olimpik Marselja i Olimpik Liona je suspendovana nakon problematičnog ponašanja domaćih navijača na stadionu Veledrom, pri vođstvu gostiju od 1:0.

Naime, pre nego što je sudija dao znak za start susreta, došlo je do tenzije na tribinama zbog povratka Metjua Valbuene u Marselj. Ovaj momak je tokom leta prešao upravo iz Marselja u Lion, istina, preko Dinama iz Moskve, što mu domaći navijači nisu oprostili.

Frustrirani domaći navijači su dodatno iznervirani sa nekoliko spornih sudijskih odluka pošto je arbitar dosudio penal za Lion. Lakazete je doneo prednost ovom klubu. Sve to je izazvalo buru na tribinama zbog koje je meč prekinut na 15 minuta.

Ipak, nakon pauze, arbitar je procenio da su se stvorli uslovi za nastavak meča, pa je isti nastavljen i na kraju je završen rezultatom 1:1 pošto je gol za domaće postigao Rekik.

 

(youtube: LikeTube)

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter