11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆU PALA KLAPNA: Ne bi me čudilo da pišu da sam peder

Objavljeno: 19.09.15 u 11:11

Potpresednik Partizana, Milorad Vučelić, stao je na stranu svojih fudbalera, Andrije Živkovića i Valerija Božinova, koji su posle meča sa AZ Alkmarom zaratili sa pripadnicima „sedme sile“.

On je, kako prenosi Informer, poručio da je u toku neviđena kampanja koja za svrhu ima destabilizaciju kluba.

– Sličnu kampanju nisam video ni u političkom životu. To je pokušaj destabilizacije kluba. Sve što je rečeno o Živkoviću dovelo je do njegovog ponašanja koje u potpunosti opravdavam. Ne možete jednom mladom čoveku tek tako reći da je najgori, pa čak i da jeste – rekao je Vučelić.

Vučelić je kritikovao novinare i zbog natpisa o Valeriju Božinovu.

– Što se Božinova tiče, objavljivano je da je peder, da je spavao sa muškarcem. Pa imaju li ti ljudi koji pišu porodice? Znaju li oni kako to utiče na ljude? Ne bi me iznenadilo ni da sutra o meni napišu da sam peder, rekao je čelnik crno-belih – povisio je ton Vučelić.

Kada je reč o odlasku Milinkovića sa mesta šefa struke, Vučelić kaže:

– Sve što se pisalo i pričalo o treneru Milinokoviću izmišljotina je. Odjednom se pojavljuje priča da smo pregovarali s nekim trenerom kojem ni prezime nisam zapamtio. Valjda bi trebalo najpre da pitate šta se dešava, pa da objavljujete vest, pa čekate reakciju. Trener je još stabilniji nego što je bio, a bio je baš stabilan. Da upotrebim izraz iz jedne drame, on je sad metastabilan – insistira potpresednik crno-belih.

On je naglasio da je zadovoljan trijumfom nad AZ Alkmarom.

– Dobrim igrama se atmosfera vraća u normalu. Jako sam srećan posle pobede u Ligi Evrope. Trener i igrači su se borili muški, slavili su u ozbiljnoj evropskoj utakmici i sad idemo dalje. Derbi je već prošlost, a Zvezdi ćemo se osvetiti u narednom derbiju. Dotad nas čeka još mnogo utakmica – podvukao je Vučelić.

0
0

11 Komentara

  1. Pusti price Vucela o pederima, svi odlicno znamo u kom su klubu, nego nam reci STA JE SA PRELAZNIM ROKOM I SA VEC VIDJENIM POJACANJIMA, a KOJA NISU DOSLA, ZBOG CEGA ???!!! STO SE TICE „OSVETE“ ZA PORAZ U DERBIJU OD RUSKIH ZADRUGARA-FK KOLHOZ ILI SELJACKE RADNE ZADRUGE I GAY KLUBA DEVASTIRANOG OD SOPSTVENIH KLEPTOMAN-LEGENDI ISTOG, NEMA TU OSVETA ILI NE, VEC KAKO JE DOSLO DO TOG SRAMNOG I NAMESTENOG PORAZA SAMOM POSTAVKOM I „TAKTIKOM“ POSLUSNIKA KIZE, A PO DIREKTIVI NAMESNIKA TRENUTNIH ORGANA TURSKOG POREKLA I STREMLJENJA.. !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Вучела и Вазура ових дана скаутирају једног штопера и задњег везног на Хоргошу ! У питању је један сиријац и један пакистанац ! Проверено !

    0
    0
    Odgovori
  3. Sada vam novinari krivi??Xaxaxa,pa ti i jesi peder,zato si i doveo Bozinova,da budete u pederskom klubu.
    Taj vas Zivkovic najiskrenije nema blage veze,Brasanac vam je bolji igrac.Bozinov je utripovao da nam je liga kao Bugarska druga liga pa je mislio da ce da bude ovde igracina i da ga vole kao mesija.Kad on..zamisli-peder.Voli Srpske guz* pa dosao kod vas.Xaxa
    Napadate novinare kada ste vi u pitanju,dok kada pisu o Zvezdi,podrzavate ih.Od sada PFC ne znaci to sto znaci,vec je skracenica za Pederski Fudbalski Klub. XAXAXAXAXA

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li to pokusao da budes smesan? Humor ti je do j..a. Takvom blejanju te verovatno naucilo ono stado koje si ostavio u selu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter