7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PONOSNI’ POMERILI MEČ U HUMSKOJ: Partizan i Radnički u drugom terminu

Objavljeno: 19.09.15 u 20:00

Zbog najavljene i odobrene parade homoseksualaca koja će u nedelju biti održana u Beogradu početak utakmice 10. kola Superlige Srbije između Partizana i niškog Radničkog pomeren je za sat vremena.

Naime, nakon bezbedonosne procene Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije odlučeno je da utakmica umesto u 19 sati počne 60 minuta kasnije.

Na zvaničnom sajtu takmičenje stoji sledeće obaveštenje:

– Tokom današnjeg dana doneta je odluka da se početak meča 10. kola Super lige Srbije u kome se sastaju Partizan i Radnički iz Niša pomeri za jedan sat kasnije.

Odluka je doneta u skladu sa bezbednosnom procenom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. Dakle, sutrašnji meč na stadionu Partizana počeće umesto u prvobitno planiranih 19.00 časova u novom terminu od 20.00 sati.

0
0

7 Komentara

  1. Hahahahaha pomereno je zbog onog delije koji je ne prosloj paradi PARADIRAO U CIGANSKOM DRESU gejlije sa sve jelama i borovima koji se POSTENO BORE ZA crveno bele hahahahaha.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahhaha morali su da pomere zbog igrača patlidžana koji predvođeni Božinovom i Vučelom idu da prošetaju ‘ponosno’.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter