1
Evrokupovi

FOTO: fcbarcelona.com

UŽASNE VESTI ZA BARSU: Rafinja u autu do kraja sezone, Enrike do januara ima samo dvojicu veznjaka!

Objavljeno: 17.09.15 u 19:32

Vezni fudbaler Barselone Rafinja dobio je danas najgore moguće vesti, pošto će nakon oštrog starta Rađe Najngolana morati na pauzu do kraja sezone. 

Naime, iz katalonskog kluba su potvrdili da su detaljni pregledi utvrdili povredu prednjih ukrštenih ligamenata zbog čega ga čeka operacija i pauza od minimum šest meseci.  

Ovo je svakako užasna vest za ekipu Barselone i Luisa Enrikea, koji sada na raspolaganju ima samo dva klasična centralna vezna igrača – Andresa Inijestu i Ivana Rakitića, pošto u odnosu na prošlu sezonu nema Ćavija, a Arda Turan nema pravo nastupa do januara.

To znači da će Luis Enrike morati više da se osloni na Serhija Roberta koji od početka sezone i više nego uspešno menja Danija Alveša na poziciji desnog beka.

Zbog svog nespretnog starta, Najngolan se izvinio brazilskom reprezentativcu.

– Veoma mi je žao zbog loših vesti, nisam imao nameru da te povredim. Nadam se da ćeš se ubrzo vratiti na teren. Veliki zagrljaj – poručio je Najngolan Rafinji preko Tvitera. 

Rafinja je ove sezone odigrao za Barselonu šest utakmica i postigao jedan gol.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter