5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD VUČELIĆ: Igrači su se opustili

Objavljeno: 15.09.15 u 09:44

Potrepsednik Partizana, Milorad Vučelić, izjavio je da su se „pojedini fudbaleri opustili“. On je naglasio i da se u Humskoj razmišlja o postavljanju sportskog direktora.

Poraz u derbiju ostavio je traga u Humskoj ulici.

Iako crno-beli već u četvrtak počinju svoju evropsku odiseju utakmicom sa AZ Alkmarom, potrepsednik Partizana Milorad Vučelić i dalje sumira utiske sa meča sa Crvenom zvezdom.

– I igra je bila loše postavljena od toga se ne beži. Platili smo skupu školu, ali nije sve završeno. Oni koji su direktni „proizvođači“ na terenu snose najveću ogovornost. Dakle, stručni štab i fudbaleri, ali u Uprava, mi od toga ne bežimo. Pojedinci su se opustili, tu pre svega mislim na naše najbolje igrače, koji su zahvaljujući Partizanu došli do reprezentativnih selekcija, kao i momci koje smo označili kao pojačanja – istakao je Milorad Vučelić, prenosi Informer.

On je dodao da trener Zoran Milinkovići nije dobio uslove u radu.

– To bi bila ucena, a mi se time ne bavimo. Nikada nisam bio za hajku na trenera i fudbalere, klub uopšte, to nije moj stil. Slabo smo igrali u derbiju, stručni štab je slabo postavio igru, poraženi smo, ali smo tu da zbijemo redove i okrenemo se onome što sledi – kaže potrepsednik crno-belih.

Rukovodstvo Partizana razmišlja i o postavljanju sportskog direktora, funkcije koja je bila ukinuta po dolasku nove uprave.

– Angažovali smo skauta, koji će ispratiti igrače u narednom periodu, odnosno potencijalna pojačanja, a razmišlja se i na temu sportskog direktora. Osvojili smo šampionat i plasirali se u Ligu Evrope bez šefa sportskog sektora, ali bi možda bilo bolje da postoji čovek zadužen samo za taj deo posla – podvukao je Vučelić.

0
0

5 Komentara

  1. Trener je taj koji bi trebao opustene igrace da utegne.Kad bi mi imali trenera.
    Kiza mucenik je samo maskota na klupi koja ce posle kiksa u LE da popije otkaz.
    Iskoristio bi ovo da porucim Paunovicu da ne dolazi ni slucajno u ovaj raspali Partizan.Burazeru sazvakace te i ispljuvati i potrisice uzalud jednu legendu i iskrenog Grobara.

    0
    0
    Odgovori
  2. BRACA, CRNA TROJKA: VUCELA, TERZA I COKI !!! STA JE SA NAJAVLJENIM POJACANJIMA, KOJA SE U MINUT DO 12 KAO PO OBICAJU IZJALOVE..??!!! POLITICKI NACIN VODJENJA KLUBA, OBECANJE LUDOM RADOVANJE !!! ODLAZITE SVI IZ NASEG PARTIZANA NAZADNI LJUBITELJI I BOTOVI TRENUTNIH I UVEK TRENUTNIH VLASTI !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Od najbolje tima sveta i Partizanovih beba do danas isto.

    Oterati i rasprodati sve.

    Kakvi treneri najbolji igrači da budu na putu nekih reala franka, titove zvezde.

    Ko je sve oteran iz kluba spisak predugačak.

    Naredjenje izvršenje nema lš i predaje se prvenstvo vlasnicima i partizana nesretnog i naroda

    Dok je komunista ni leba ni igara

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter