15
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

IZ PARTIZANA PORUČUJU: Trenutno razmišljamo kao trener Crvene zvezde pre mesec i po dana!

Objavljeno: 14.09.15 u 10:12

Član uprave Partizana Vojislav Nedić prenosi stav rukovodstva po kome su svi složni u oceni da dolaze bolji dani za crno-bele.

– Bio je to sastanak na kom smo dali podršku treneru i igračima. Jedan izgubljen meč nije smak sveta! I veći treneri od Milinkovića su trpeli poraze u derbiju. Činjenica je da smo mogli bolje, da je rival bio borbeniji, imao više želje, ali to je iza nas, moramo da gledamo u budućnost. Pred nama je utakmica Lige Evrope, izuzetno važna i svi verujemo da možemo da pobedimo AZ Alkmar – izneo je stav kompletnog rukovodstva potpredsednik Vojislav Nedić u razgovoru za ‘Sport’..

Trenutnu situaciju u Partizanu je uporedio sa Crvenom zvezdom od pre mesec dana.

– Setite se izjava Miodraga Božovića i situacije u kojoj se naš rival nalazio. Tako i mi razmišljamo trenutno, prvenstvo je dugo ima još da se igra. Stručni deo kluba i igrači imaju naše poverenje, a posle svega moramo da izvučemo pouke. Potreban nam je mir, sledi duel sa Holanđanima i jedinstveni smo u stavu da stižu bolji dani za Partizan – objasnio je Nedić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Postoji i odgovornost rukovodstva kluba, iako to ne može da se definiše, kaže Nedić.

– Naravno da postoji odgovornost Uprave, lično je osećam, iako baš ne mogu da definišem, jer ne biramo mi tim i igrače, niti smo na terenu. Ali uvek može da se uradi više u opštoj mobilizaciji u klubu. Znamo ciljeve: titula prvaka, koja garantuje pohod na grupnu fazu Lige šampiona i tome težimo. Imamo kvalitetan tim, dosta mladih, perspektivnih igrača i uveren sam da Partizan ima budućnost.

Nezaobilazna tema je i sve glasnije spominjanje imena Veljka Paunovića kao novog trenera crno-belih. Ipak, Nedić to demantuje.

– Niko nije kontaktirao Veljka Paunovića iz Partizana, to su kuloarske priče. Hoćemo da izguramo prvenstvo i odbranimo titulu. Možda smo mogli bolje da odreagujemo u prelaznom roku i domognemo se Lige šampiona, ali smo zapravo kao cilj imali Ligu Evrope. Zato verujemo u trenera i struku, verujemo da će sve doći na svoje mesto – zaključio je Vojislav Nedić.

0
0

15 Komentara

  1. Alo Nedicu politicki poltronu o cemu ti pricas .Ti mislis da smo mi grobari budale.Ti i Babovic ste doveli Milinkovica,kojem je titulu osvojio Marko Nikolic.A to kako je on vodi Partizan to je smesno,i ko mu dovodi igrace i kako se talite za lovu sram vas bilo.Videcu vas kada SNS nebide bio na vlasti sta ce te onda da radite i koji ce te Partizan tada da vodite.Sklanjj te se sto pre sa mesta koje niste zasluzili .Vi ste bruka Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je tačno da igrači Partizana nisu ništa lošiji od igrača Zvezde, u šta ja iskreno verujem, izuzev… onda ispada da trener ne radi dobro svoj posao… Partizan je izgubio igru i samopouzdanje i za to je kriv trener. Loše „komponuje igrače“…
    Izuzev… Babovića, koji bi morao da igra s loptom unapred, a ne unazad i da bude mnogo brži ili da se skloni iz tima, obzirom na mesto koje uglavnom igra i da bi trebao da bude kreator u timu, a ne destruktor igre Partizana…

    0
    0
    Odgovori
  3. Da bre Bozovic je pricao pre mesec dana a onda je posle toga dobio 5 pojacanja,ali pravih pojacanja,a mi smo dobili samo prazna obecanje,transfer bombe od koji su ostale samo petarde i amatere od igraca.Na kraju vi gospodine Nedicu imate obraza da nesto kazete.Struka nije birala ova raspala pojacanja vec Vazura licno.Nas bivsi trener i ne zna sta mu treba u timu.
    Da je Bozovic birao Partizanov tim za derbi ne bi ga bolje izabrao od ovog raspalog alkosa.Izveo je tim za koji je znao da ce 100% da izgubi,e sad po cijoj direktivi to se zna.
    Napredna bagro iz uprave dani su vam odbrojani,jer mi Grobari krecemo u akciju da vas sklonimo iz vasih udobnih fotelja i dovedemo u Partizan prave ljude koji mu zele dobro.

    0
    0
    Odgovori
    • Видим како је оних 500,600 дс-оваца одбранило Вујошевића.Толико сте смешни да је то смешно !

      0
      0
      Odgovori
  4. Gde je onaj debil do koske?Mora da se zavuko u misju rupu i ceka da prodju par dana pa da opet lupa debilske komentare,na svaku vest.Nema ga ni onaj retard sto jedva ceka 12.Septembar,kome sam rekao da ga i Zvezdasi cekaju,kako bi njega i slicne uterali u svoje glodarske rupe i tako je bilo.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sta ce nam desni bek ? 🙂 Petkovic je odlican 🙂 Slazem se za stoper ali takvih kod nas nema, svi su otisli preko grane 🙂 Stranac nikako 🙂 Pre treba poluspic, Katai je krenuo da igra ali on je vise krilni igrac 🙂

    0
    0
    Odgovori
  6. Na osnovu čega ste zaključili da dolaze bolji dani? Ja kao iskreni Grobar zaključujem da nam preti totalni kolaps ukoliko se nešto ne promeni. Moram da priznam da volim stil igre Milinkovića, ali ovo što je uradio u derbiju je dovoljan razlog za otkaz… Sale Ilić i Babović u sredini u isto vreme… to je recept za poraz od bilo koga, a AZ ima da nas pokida na taj način. Sale nema snage, a o balerini da ne govorim, to je dva igrača manje u startu. A onda igramo sa lažnim napadačem da bi ojačali tu sredinu… Ej protiv raspale Zvezde igramo na 0:0… Sramota me !

    0
    0
    Odgovori
  7. Zvezda vam je uvek bila vodilja i inspiracija ali daleko ste ispod nje,taj nivo nikada necete moci dostici.Zvezda je skockala tim i nema sanse da joj se bilo koja ekipa priblizi do kraja a za nesto vise da ne pricam.Za nase uslove je prejaka a za Evropu trebaju desni bek i mlad a brz stoper i to je to.

    0
    0
    Odgovori
      • Nije Vucic davao golove,nego HUGO VIERIA i KATAI,nije vas pravio na volove Vucic,nego PLAVSIC i GRUJIC,Nije taktiku spremio Vucic,nego Grof Bozovic…Vucic je samo alibi za sve vas neuspehe i to u svim sportovima.Da se covek mesa u sport,nikad ne bi ste osvojili titulu sa onako sabanskim timom a videli smo i u Subotu ko je znatno kvalitetniji.

        0
        0
        Odgovori
    • A za koju Evropu vam treba desni bek?
      Sledeća sezona,da?
      Tim su vam skockali Vučić i država,a kad i on prođe šta ćete onda…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter