15
Domaći fudbal

ĐANI ĆURČIĆ KREĆE U KAMPANJU: Da se izbace devojčice i Terzićevi doušnici iz Partizana!

Objavljeno: 14.09.15 u 11:07

Zoran Milinković je najgori trener u istoriji Partizana, tvrdi Saša Ćurčić i najavljuje kampanju protiv aktuelnog rukovodstva.

Subotnji ‘večiti’ derbi, 149. po redu, uzburkao je strasti u srpskom fudbalu. Dok jedna strana Topčiderskog brda slavi jedan od najboljih derbija odigranih u poslednjih desetak godina, druga strana tuguje, a neke pristalice crno-bele boje toliko besne da najavljuju ozbiljnu akciju.

– Kiza Milinković je najgori trener u istoriji Partizana, a Zoran Lončar, njegov pomoćnik, obična devojčica i cinkara Zvezdana Terzića! Ne mogu oni da vode Partizan, nisu kapacitet za takav klub – izjavio je Saša ‘Đani’ Ćurčić za ‘Kurir’.

Posle poraza u derbiju brujalo je da će Milinkovića na klupi zameniti Veljko Paunović, ali od toga, za sada, nema ništa.

– Nadam se da je Milinković već bivši jer, u suprotnom, crno se piše svima nama iskrenim partizanovcima! Što se mene tiče, on je završio. Već sam poslao svoje mišljenje Zečeviću i Tumbakoviću, pa ako i oni ne preduzmu ništa da se Terzićevi doušnici smene, krenuću u kampanju protiv njih – najavljuje Ćurčić.

Osvrnuo se i na dane kada je igrao zajedno sa pomenutim Zoranom Lončarom i Zvezdanom Terzićem.

– Vezu između Terzića i Lončara bolje da ne objašnjavam. Odlično ih poznajem obojicu jer su imali tu čast da igraju sa mnom u istom timu. Ako se sa Zvezdana uopšte može reći da je nekad igrao fudbal – zaključio je Saša Ćurčić.

0
0

15 Komentara

  1. Đani potpuno si u pravu i verujem da je makar 99 % poštenih i iskrenih PARTIZANOVACA I GROBARA istog mišljenja da Milinković i njegov pomoćnik nisu za NAŠU SVETINJU. I ja sam mišljenja da su oni mnogo blisko povezani sa Terzićem. Da su Milinkovićevi prethodnici smenjivani pri kraju sezone i to posle dv remija, Vuk Rašović je bio na prvom mestu sa tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani tim, pa Nikolić sa mnogo slabijim fondom igrača i dva remija ali opet na prvom mestu, smenjen i dovedena sadašnja garnitura koja je za samo osam mečeva u ovoj sezoni u Super ligi uspela da zabeleži TRI PORAZA i uprava ne reaguje, to sve ukazuje da uprava i stručni štab rade po direktivi verovatno sa vrha…NAJBOLJE BI BILO DA SE SVI ONI POKUPE I IZGUBE IZ PARTIZANA, DA NEBI ZAVRŠILI OVO ŠTO SU POČELI, A TO JE UNIŠTAVANJE P A R T I Z A N A…

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo majstore, samo tako! Sledeca akcija „sendvic i sokic“. Svi u Partizanu se secaju cuvenih golova, driblinga i uklizavanja sadasnjih

    0
    0
    Odgovori
  3. Терза молим те остани ! Настави да кецаш директора за лажи и обмане и екипу !

    0
    0
    Odgovori
  4. Sve komentar do komentara kartondzija.Gde god neka vest o Partizanu tu su kalafondzije.
    Bravo Sale konacno neko da se suprotstavi ovoj naprednjackoj upravi koja je dovedena da nas unisti.

    0
    0
    Odgovori
  5. Kad se ovaj nasao u ulozi portparola kluba a znamo kolko je retardiran,dosao im je kraj.On naso nekog da proziva,eeej

    0
    0
    Odgovori
  6. Значи,Терза опет наместио!А да ли је улазио и у свлачионицу у полувремену?

    0
    0
    Odgovori
    • Nije ulazio u svlacionicu to je uradio kad ste igrali sa OFK Beogradom.
      Sto se tice ove konstatacije Curcica 1005 je tacna.Citav prelazni rok su nam curile informacije iz kluba preko ovog Terzicevog drugara i tacno je da je znao sa kojim ce sastavom Milinkovic izaci na teren.Mada kakav je Kiza strucnjak da je Bozovic licno sastavljao tim Partizana ne bi ga bolje sastavio.

      0
      0
      Odgovori
  7. KKUUUKKKUUU LLLEELLLEEE. I OVAJ POCEO DA DAJE IZJAVE.NEMA LOVE, NEMA NI ZA PLJUGE .POMAGAJTE DRUGOVI OCU DA SE UBIJEM ZBOG NJE,ZBOG NJE,ZBOG NJE.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ђани за тренера а Мики из Купинова за помоћника ! Вама је Терзић опсесија !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter