0
Evropske lige

MANUEL PELEGRINI: Ne treba pričati o ceni De Brujnea

Objavljeno: 12.09.15 u 10:10

Strateg Mančester sitija, Manuel Pelegrini, kaže da bi navijači „Građana“ trebali da zaborave da je belgijski superstar Kevin De Brujne plaćen oko 70 miliona evra.

Menadžer Sitija ističe da nije toliko bitno što je za ugovor belgijskog fudbalera Volfsburgu ovog leta plaćeno mnogo novca. 

– Možda će na početku svi pričati o njegovoj ceni. Na kraju krajeva, to je deo igre, i na igraču je da pokaže zašto smo ga doveli ovde. Možete da nađete jeftinih igrača koji igraju veoma dobro, a postoje i oni skuplji koji to i ne opravdaju – rekao je Pelegrini.

– Kada sam počinjao sa Rahimom Sterlingom, koji je plaćen isto toliko, on je u roku od dve ili tri utakmice pokazao zašto smo ga potpisali – objašnjava južnoamerički trener.

– Siguran sam da se na kraju sezone niko neće sećati cene Kevina De Brujnea – podvukao je Pelegrini

Pelegrini neće moći da računa na Fabijana Delfa u narednom meču s budući da će doskorašnji igrač Aston Vile morati da pauzira šest nedelja posle povrede noge na meču nacionalnog tima.

– Naravno, to nije najbolji način da startujete, ali mislim da Fabijan mora da bude jak i da shvati kako ovakve stvare mogu da se dese. On je veoma dobar profesionalac, čim bude mogao, vratiće se na teren – poručio je Pelegrini

Duel između Kristal Palasa i Mančester Sitija počinje danas od 16 sati na Selhurst Parku

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter