0
Evrokupovi

TIJAGO SILVA: Vreme je da PSŽ osvoji Ligu šampiona!

Objavljeno: 10.09.15 u 15:12

Fudbaler Pari Sen Žermena Tijago Silva rekao je da njegov tim ima kvalitet da osvoji Ligu šampiona, prvi put u istoriji.

Parižani su u poslednje tri sezone u najjačem evropskom takmičenju završavali učesće u četvrtfinalu, ali Tijago Silva veruje da ove mogu da naprave veliki iskorak.

– Veoma je važno da dobro startujemo u Ligii šampiona. Najveći rival bićemo sami sebi. Video sam da smo napredovali, posebno psihički, imamo veoma jak sastav. Prošle godine smo eliminisani od osvajača trofeja, Barselone, ali igrali smo bez šest standardnih igrača. Osećam da bi ovo mogla da bude naša sezona – rekao je Tijago Silva.

Brazilski štoper dodao je da su najveći favoriti za „ušati pehar“ Real Madrid, Barselona i Bajern.

– Ne bismo smeli da zaboravimo i dva kluba iz Mančestera, Junajted i Siti. Posebno bi trebalo obratiti pažnju na Junajted, od kojeg sam u dresu Milana redovno gubio – zaključio je Tijago Silva.

Šampion Francuske igraće u A grupi Lige šampiona sa madridskim Realom, Šahtjorom i Malmeom. Ekipa Lorana Blana u prvom kolu dočekuje Malme 15. septembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter