11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO GRUJIĆ ZA HOTSPORT: Krv ćemo proliti u subotu! Lukić i ja postižemo golove!

Objavljeno: 10.09.15 u 17:50

Marko Grujić, fudbaler Crvene zvezde, ove sezone konačno je počeo da dobija veću minutažu na terenu. Čini se da se treneru Miodragu Božoviću za ukazano poverenje zahvalio na najbolji način-dobrim partijama.

 

On je u razgovoru za naš portal izneo svoja očekivanja pred večiti derbi.

– U subotu na našem stadionu očekujem pre svega dobru utakmicu, sa dosta borbe i golova kako bi zadovoljili publiku. Podrazumeva se da očekujem pobedu Crvene zvezde – počeo je priču Grujić. 

Koliko je bitna ova utakmica za vas?

– Ova utakmica matematički donosi tri boda, kao i svaka druga… Međutim, nama igračima, a pogotovo navijačima, pobeda u derbiju ima poseban značaj, još ako uzmemo u obzir odsustvo evropskih utakmica… Iz tih razloga ćemo proliti krv u subotu!

S obzirom na to da si Zvezdino dete, dosta si derbija odigrao i u mlađim kategorijama. Imaš li neki koji ti je posebno drag?

 – Najdraži mi je derbi u kadetima kada sam postigao gol iz makazica. Utakmica je na kraju završena 1:1,ali taj gol ću uvek pamtiti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ako se desi da sada u subotu postigneš gol, kako ćeš ga proslaviti?
-Ne znam kako bi to izgledalo,  verovatno od sreće ne bih znao za sebe, niti gde bih trčao, skakao…

Pošto imaš puno drugova iz reprezentacije koji igraju u Partizanu, da li ste pričali o predstojećem derbiju?

– Sada sam na poslednjem okupljanju reprezentacije bio u sobi sa Saletom Lukićem iz Partizana i naravno da smo se ‘peckali’. Ja sam mu govorio da u subotu nema šta da traže na našem stadionu, pred našim navijačima, a sa druge strane i on je samouveren i ubeđen da će pružiti dobru partiju. Eto, neka on postigne jedan pogodak, jer znam koliko bi mu značilo, a mi na kraju da slavimo recimo 2:1.

Tu željama nije kraj:

– Najviše bih voleo da i ja svoj debitanski gol u seniorskom timu postignem u derbiju pred našim navijačima – zaključio je fudbaler crveno-belih Marko Grujić.

Pripremila: Katarina Kostić

Pročitajte i apel Crvene zvezde, ali i ko će suditi večiti derbi.

0
0

11 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter