2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ: Gol je moj, ali nema veze, pobeda je važna!

Objavljeno: 05.09.15 u 08:35

Krilni napadač Partizana Andrija Živković u Novom Sadu je debitovao za reprezentaciju Srbije i u 22. minutu je uz pomoć Hajrapetijana zatresao mrežu Jermenije. Ipak, UEFA je gol pripisala defanzivcu gostiju.

– Pored gola bi trebalo da stoji moje ime, ali je to potpuno nevažno. Važna je pobeda reprezentacije Srbije i konačan beg sa dna tabele. Sad nam sledi prijateljska utakmica sa Francuskom i to će biti dobra prilika da odmerimo snage sa najjačima – rekao je Andrija Živković.

Sjajan debi imao je i drugi fudbaler crno-belih Darko Brašanac, koji danas staje na „ludi kamen“ i HotSport mu čestita.

– U poslednje vreme mi se dešavaju samo lepe stvari. Preko rezultata u Partizanu, do poziva u reprezentaciju i svadbe. Zadovoljan sam debijem, važno je da smo pobedili. Idemo dalje – rekao je Brašanac, koji će danas oženiti Dijanu.

Nemanja Matić je istakao da ostaje žal što u trijumfu „orlova“ nije mogla da učestvuje i publika.

– Ovo je sjajna stvar i konačno je stigla pobeda. Nažalost, u Novom Sadu je falila samo publika da uživa u pobedi. Videlo se koliko možemo i koliko ova selekcija ima potencijala. Sada je na redu prijateljski duel sa Francuskom i to je idealna prilika da vidimo gde smo – zaključio je Matić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter