3
Domaći fudbal

IGRALO SE ZA MANCEA: Internacionalac na probi među crno-belima

Objavljeno: 03.09.15 u 20:18

Danas je Fudbalski klub Partizan odigrao prijateljski meč sa PIK Zemunom u okviru obeležavanja od 30 godina od smrti legende kluba Dragana Mancea.

Ono što je daleko važnije od rezultata, a Partizan je pobedio sa 1:0, to je da su crno-beli isprobali makedonskog centarhalfa Aleksandra Damčevskog koji se našao u prlvih 11 na današnjoj utakmici.

22-godišnji Damčevski bi ukoliko zadovolji mogao da potpiše ugovor sa crno-belima jer je slobodan igrač, a tokom karijere je u Švajcarskoj igrao za Lucern i Krins, u Bugarskoj za Černomorec i u Holandiji za Bredu. Za seniorsku reprezentaciju Makedonije anstupio je četiri puta.

Partizan je u današnjem meču nastupio u sledećem sastavu: Kljajić, Stevanović, Ostojić, Damčevski, Subić, Čermelj, Ninković, Trujić, Grbić, Nišić i Golubović. Jedini gol na utakmici postigao je Golubović.

Saznajte i kako je Ivan Šaponjić danas odigrao za omladinsku reprezentaciju Srbije i zbog čega Grobari traže da se opticaja povuče dres sa brojem devet.

0
0

3 Komentara

  1. Pozivam sve partizanovce i ostale ljubitelje fudbala i sporta uopste da konacno se organizuje turnir na uspomenu na Dragana Mancea,u kome bi ucestvovali sledeci klubovi:Paok,Zemun,Udineze,NJukasl inaravno Partizan.Ako neko ima drugaciji predlog neka napise.Sportski pozdrav iz crno bele Rume.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter